Mophie-Powerstation

Mophie vernieuwt Powerstations, dunner dan ooit

Mophie heeft de Powerstation een oppoetsbeurt gegeven, zodat ze dunner en lichter zijn dan ooit. Het uiterlijk van de Powerstations sluit mooi aan bij dat van de iPhone 6s.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Mophie-Powerstation

Accessoiremaker Mophie heeft de lijn met externe smartphone-accu’s een oppoetsbeurt gegeven zodat ze dunner en lichter dan ooit zijn. Het nieuwe uiterlijk van de accu’s sluit mooi aan bij dat van een iPhone.

Het gaat hier om de derde generatie van de Powerstation, die in verschillende varianten beschikbaar is. De kleinste variant is slechts 6,9 millimeter dun, terwijl de grootste versie 12,1 millimeter dik is. De 3X, 5X en 8X versies hebben twee USB-poorten zodat je zowel je iPhone als je iPad tegelijk op kunt laden.

Mophie-Powerstation

Kleiner maar nog net zo handig
Mophie heeft de Powerstations weer wat kunnen verkleinen door een nieuwe techniek om de batterijcellen te verpakken. Ondanks het compacte formaat ondersteunen de accu’s 15W-laden en kunnen ze automatisch het toestel detecteren dat je met de accu’s verbindt. Met deze info kan de Powerstation de juiste hoeveelheid stroom geven aan de smartphone of tablet.

Aan de zijkant van de aluminium laders zijn een aantal kleine lampjes te vinden, waarop je kunt zien hoe vol de Powerstation nog is. De prijzen van de Powerstations varieren van €44,95 tot €159,95 en zijn te bestellen op de website van Mophie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2015, 11:57
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, mophie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.