Sinterklaas-workshops

Apple Store Amsterdam geeft gratis Sinterklaas-workshops

De Apple Store Amsterdam organiseert drie verschillende workshops voor kinderen die in het teken staan van Sinterklaas. Inschrijven is gratis.

Sinterklaas-workshops

Sinterklaas en zijn pieten arriveren dit weekend in Nederland, en om dat te vieren worden er in de Apple Store Amsterdam verschillende workshops georganiseerd voor kinderen. Voor deze workshops kun je je gratis inschrijven.

Op zondag 15 november en zaterdag 21 november zullen workshops gegeven worden waarin kinderen leren om interactieve wenskaarten, sinterklaasfilms en een sinterklaasalbum te maken op de iPhone en iPad.

Drie workshops met verschillende thema’s

Iedere workshop heeft een ander thema en duurt een uur, in het onderstaande schema kun je precies zien wat iedere workshop inhoudt en hoe laat je aanwezig moet zijn.

Inschrijven is gratis en kan via de website van Apple.

Zondag 15 november 14.30 – 15.30
Kinderworkshop: interactieve wenskaarten maken
“Kom met je kinderen naar de workshop. Wij laten ze zien hoe ze met een iPad hun eigen interactieve sinterklaaskaarten kunnen maken.”

Zondag 15 november 16.00 – 17.00
Kinderworkshop: sinterklaasfilm maken
“Film de intocht van Sinterklaas met je iPhone of iPad. Daarna laten wij je kinderen zien hoe ze met iMovie een feestelijke video maken.”

Zaterdag 21 november 15.00 – 16.00
Kinderworkshop: sinterklaasalbum maken
“Kijk hoe je kinderen een prachtig fotoverslag maken met de sinterklaasfoto’s die jullie met je iPhone of iPad hebben genomen.”

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2015, 12:24
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerpen amsterdam, apple store, sinterklaas

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.