Apple Store Amsterdam geeft gratis Sinterklaas-workshops

De Apple Store Amsterdam organiseert drie verschillende workshops voor kinderen die in het teken staan van Sinterklaas. Inschrijven is gratis.

Sinterklaas-workshops

Sinterklaas en zijn pieten arriveren dit weekend in Nederland, en om dat te vieren worden er in de Apple Store Amsterdam verschillende workshops georganiseerd voor kinderen. Voor deze workshops kun je je gratis inschrijven.


Op zondag 15 november en zaterdag 21 november zullen workshops gegeven worden waarin kinderen leren om interactieve wenskaarten, sinterklaasfilms en een sinterklaasalbum te maken op de iPhone en iPad.

Drie workshops met verschillende thema’s

Iedere workshop heeft een ander thema en duurt een uur, in het onderstaande schema kun je precies zien wat iedere workshop inhoudt en hoe laat je aanwezig moet zijn.

Bekijk ook

De leukste Sinterklaas-apps voor je iPhone en iPad

Ontdek de leukste Sinterklaas-apps voor je iPhone of iPad: kijk het Sinterklaasjournaal, bel de Sint, red de cadeaus of maak je verlanglijstje af.

Inschrijven is gratis en kan via de website van Apple.

Zondag 15 november 14.30 – 15.30
Kinderworkshop: interactieve wenskaarten maken
“Kom met je kinderen naar de workshop. Wij laten ze zien hoe ze met een iPad hun eigen interactieve sinterklaaskaarten kunnen maken.”

Zondag 15 november 16.00 – 17.00
Kinderworkshop: sinterklaasfilm maken
“Film de intocht van Sinterklaas met je iPhone of iPad. Daarna laten wij je kinderen zien hoe ze met iMovie een feestelijke video maken.”

Zaterdag 21 november 15.00 – 16.00
Kinderworkshop: sinterklaasalbum maken
“Kijk hoe je kinderen een prachtig fotoverslag maken met de sinterklaasfoto’s die jullie met je iPhone of iPad hebben genomen.”

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.