SignEasy in iOS 13

SignEasy wordt officiële Apple-partner voor het invullen van formulieren

SignEasy is een app waarmee je gemakkelijk formulieren digitaal kunt invullen. Ze maken het ook voor andere apps mogelijk om het digitaal ondertekenen in te bouwen. Vanaf vandaag is SignEasy ook een Apple mobility partner.

SignEasy is Mobility Partner

De app SignEasy is bedoeld voor eindgebruikers, maar wordt ook veel in bedrijven gebruikt. Vorige maand brachten de makers nog een update uit voor iOS 13 en iPadOS 13. Daarmee komt de dienst in potentie beschikbaar beschikbaar voor miljoenen nieuwe gebruikers, wereldwijd. Ontwikkelaars kunnen stukken code in hun website of app inbouwen om het invullen van formulieren en het ondertekenen officieel te ondersteunen. Er zijn nog vele meer Mobility Partners, die je op deze pagina kunt bekijken. DocuSign staat al in de lijst en er staan ook andere bekende namen zoals de opslagdienst Box, de winkeldienst Shopify en de uitgaven-app Expensify.


Je kunt SignEasy ook gebruiken om formulieren rond te sturen die door meerdere mensen gesigneerd moeten worden. De nieuwste update biedt nu ondersteuning voor meerdere vensters van dezelfde app en een donkere modus. Het invullen van documenten werkt zowel in Word als met PDF’s. Je ondertekent contracten met je vinger of met een stylus. De interface is ook vernieuwd en maakt het gebruik nog intuïtiever. Er is nu ondersteuning voor Apple’s dynamische lettertypes, waarmee je systeembreed de tekstgrootte kan regelen.

Een grote vernieuwing is dat je nu documenten kunt scannen met Apple’s VisionKit. Dit gebruikt dezelfde documentscanner-technologie die je ook in Apple’s eigen Notities-app in iOS vindt. Je maakt een foto van elke pagina van het formulier en de app zet het om naar PDF’s, die je meteen kunt ondertekenen in SignEasy.

SignEasy in iOS 13

De app is gratis beschikbaar in de App Store. Je kunt drie documenten gratis ondertekenen en daarna moet je voor een tientje per maand betalend abonnee worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 oktober 2019 om 15:34
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.