Shadowmatic icoon

Zo download je Shadowmatic gratis via de Apple Store-app

Via de Apple Store-app kun je de boeiende puzzelgame Shadowmatic nu gratis downloaden. Door de app op deze manier binnen te halen, bespaar je €2,99. In de game is het de bedoeling om schaduwen met vreemde objecten te maken.

Shadowmatic icoonDe aanbieding die je zo nu en dan kunt vinden in de Apple Store-app is weer vernieuwd. Deze keer wordt de bijzondere puzzelgame Shadowmatic gratis aangeboden in de Apple Store-app. Door deze toffe game via deze manier te downloaden, bespaar je daar €2,99 mee. Shadowmatic is een van de leukste nieuwe games op de Apple TV, maar je kunt deze game ook op je iPhone en iPad spelen.


Apple promoot het gebruik van haar Apple Store-app op verschillende momenten, zoals bij productlanceringen. Om de app extra onder de aandacht te brengen, kun je van tijd tot tijd gratis apps downloaden via de Apple Store-app en nu is het dus de beurt aan Shadowmatic.

shadowmatic

Shadowmatic: zeer originele puzzelgame

In Shadowmatic is het de bedoeling om abstracte objecten zo te draaien en te kantelen dat er een herkenbare schaduw op een muur wordt weergegeven. De game is een hele relaxte puzzelgame met mooie graphics en rustgevende muziek. Met een paar vreemde voorwerpen verschijnt er met een beetje draaien een mooie zeilboot op de muur. We schreven eerder al een recensie over deze game en nog niet zo lang geleden was hij nog de gratis App van de Week. Als je hem toen gemist hebt, heb je nu alsnog een kans om deze topper gratis te bemachtigen. De app is beschikbaar voor zowel de iPhone als de iPad.

Shadowmatic gratis downloaden met de Apple Store-app

Via de volgende stappen kun je Shadowmatic gratis downloaden, waardoor je €2,99 op je aankoop bespaart:
Shadowmatic downloaden vanuit de Apple Store-app.

  1. Download de Apple Store-app uit de App Store mocht je die nog niet op je toestel hebben staan.
  2. Ga in de Apple Store-app naar het Stores tabblad en scroll een stukje naar onderen.
  3. Bij de banner Maak een pasafspraak voor de Apple Watch veeg je van rechts naar links, waarna er een banner van Shadowmatic tevoorschijn komt.
  4. Tik op de groene balk Download nu gratis en de Apple Store-app zal je automatisch doorsturen naar de App Store met een al ingevulde promotiecode.
  5. De app begint nu met downloaden.

Shadowmatic is ook voor Belgische gebruikers gratis te downloaden met de Apple Store-app. Voor het eerst is het niet noodzakelijk om hiervoor het land in de Apple Store-app op Nederland te zetten, aangezien België sinds 19 september een eigen Apple Store heeft. Woon je vlakbij Duitsland dan moet je even controleren of de juiste (Nederlandse of Belgische) Apple Store wel in beeld verschijnt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2015, 13:30
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, puzzelgame
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.