Wordflow toetsenbord van Microsoft

Zo gaat Microsoft’s Word Flow-toetsenbord eruit zien

Microsoft's Word Flow-toetsenbord is in een halfopen betatest beland. Uit de eerste screenshots blijkt dat het toetsenbord erg snel is en veel aanpassingsopties biedt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Microsoft brengt als een razende iOS-apps uit. Na het Hub-toetsenbord van een paar dagen geleden en het feit dat je met Microsoft Translator nu makkelijker kunt vertalen, is er nog iets nieuws: Word Flow komt eraan. De halfopen betatest is net gestart.

Wordflow toetsenbord van Microsoft

Update 15 april: wil je je inschrijven voor de betatest van Word Flow, dan kan dat hier.

Het toetsenbord, dat sinds januari in een interne betatest draait, is deels gebaseerd op SwiftKey, dat Microsoft voor 250 miljoen dollar overnam.

Word Flow zal straks gratis verkrijgbaar zijn en de eerste screenshots zijn vanaf vandaag beschikbaar. Daarop is te zien hoe het toetsenbord eruit komt te zien en welke functies we kunnen verwachten. Word Flow gebruikt een eigen algoritme om steeds de juiste woorden voor te stellen. Dit werkt volgens de makers sneller dan toetsenborden van andere aanbieders. De automatische foutcorrectie kijkt naar woorden uit het woordenboek, maar leert ook van jouw woordgebruik. Tik je contactinformatie in, dan weet Word Flow dat. Moeilijke achternamen intikken is ook een stuk makkelijker geworden.

Word Flow voor iOS op screenshots

Verder kun je het Word Flow-toetsenbord van kleur laten veranderen en een eigen foto-achtergrond geven. Het toetsenbord is 80MB groot en is momenteel in versie 1.0 (build 113). Je hebt minimaal iOS 9 nodig. Minpuntje is dat in de huidige versie alleen Engels wordt ondersteund.

De beta loopt op 7 juni 2016, dus misschien bevat dat aanwijzingen wanneer Word Flow voor het grote publiek beschikbaar komt. Nog veel meer screenshots vind je bij Windowscentral.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2016, 22:06
Categorie Apps
Onderwerpen microsoft, woordspel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.