Schiphol Evolutionhost icoon

Vliegensvlug naar je vlucht met de Schiphol-app voor Apple Watch

Als je haast hebt om je vlucht te halen, is iedere gewonnen seconde welkom. Een Schiphol-app voor je Apple Watch is dus zo gek nog niet.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

App-icoon-SchipholTerwijl je met een rugzak en afgeladen rolkoffer langs de gates rent, is het een heel karwei om ook nog eens je iPhone te pakken om te zien wanneer je vlucht vertrekt. Naar je pols kijken gaat een stuk gemakkelijker, en dus komt een Schiphol-app voor de Apple Watch goed van pas.

De Schiphol app van Evolutionhost gaat alweer een paar jaar mee als alternatief voor de officiële Schiphol-app, en voegt nu als eerste van de twee ondersteuning toe voor de Apple Watch.

Schiphol-Watch-app Schiphol-Watch-app02

Snelheid voorop

De functie van de app spreekt eigenlijk voor zich: het is een gemakkelijkere manier om snel te weten waar je heen moet.

Zo zie je welke gate je moet hebben, maar ook welke bagageband bij jouw vlucht hoort. De Glance van de app toont direct de meest recente vlucht die voor jou op het programma staat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2015, 10:55
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, schiphol

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.