Netgear Arlo Babyfoon konijn

Netgear Arlo babyfoons nu met HomeKit [CES 2018]

De Netgear Arlo babyfoons hebben HomeKit-support gekregen, zodat je de camera met Siri en de Woning-app kunt bedienen.

Heel wat mensen gebruiken de Babyfoon 3G-app om hun baby in te gaten te houden, maar je kunt ook nog steeds kiezen voor een traditionele babyfoon met camera. Netgear’s Arlo Baby is een van de leukste om op het nachtkastje te zetten, omdat je er een kat, konijn of dalmatiër van kunt maken. Extra handig is dat het nu ook met HomeKit werkt, zodat je allerlei functies met je stem kunt activeren.

Netgear Arlo babyfoon met HomeKit

Netgear verkoopt de Arlo Smart Baby Camera (ABC1000) ook mondjesmaat in Nederland, maar je zult wel goed moeten zoeken. Voor rond de 300 euro heb je een babyfoon die er leuk uitziet met z’n konijnenoren. Het dierenkostuum is verwijderbaar, dus als je kind groter is kun je de camera dus nog steeds blijven gebruiken als gewone beveiligingscamera.

Netgear Arlo camera met HomeKit

De ondersteuning voor HomeKit zorgt ervoor dat je allerlei functies nu via de Woning-app kunt regelen, of via Siri. Zodra je de Arlo Baby Camera hebt toegevoegd aan HomeKit verschijnt deze in de Woning-app op je iPhone, samen met de reeds aanwezige HomeKit-accessoires.

Netgear Arlo Babyfoon konijn

Vervolgens kun je Siri vragen om livebeelden van je baby kijken op de iPhone of de Apple TV. Met de camera kun je 1080p HD-videobeelden van je kind bekijken, ook als het donker is. Er is audio in twee richtingen mogelijk, je kunt er muziek mee afspelen en er zit een dimbaar nachtlampje in. Bovendien houdt een sensor de luchtkwaliteit in de babykamer in de gaten. Je krijgt meldingen als er geluid of beweging is. Ook handig is de oplaadbare batterij, zodat je de Arlo Baby Camera overal in huis kunt neerzetten, of kunt meenemen als je ergens op bezoek bent. Je kunt 7 dagen opnames gratis opslaan in de cloud. Wil je langer video’s terugkijken dan zul je een betaalde bundel moeten afsluiten.

De Arlo Baby Camera is onder andere verkrijgbaar bij Coolblue.

Netgear Arlo Baby camera met HomeKit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2018, 11:22
Categorie Accessoires
Onderwerpen baby, babyfoon, ces

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.