Samuel L. Jackson en Zooey Deschanel in nieuwe Siri-reclame

Apple heeft de bekende acteurs Samuel L. Jackson en Zooey Deschanel ingeschakeld om de Siri-functies op de iPhone 4S te promoten.

siri reclameHet gebeurt niet zo vaak dat Apple bekende artiesten inschakelt om in reclamespotjes te figureren. Voor de promotie van Siri op de iPhone 4S besloten ze echter toch twee bekende mensen te strikken. Samuel L. Jackson en Zooey Deschanel verschijnen in de VS vaker in tv-spotjes, waar ze uiteenlopende producten aanbevelen. In Apple’s tv-spotjes is Samuel aan het koken voor date night en heeft Zooey geen zin om de deur uit te gaan voor tomatensoep.

In beide spotjes gebruiken de acteurs Siri om een herinnering in te stellen, zoeken ze naar bedrijven in de omgeving en zijn aan het eind de logo’s van de Amerikaanse providers Sprint, AT&T en Verizon te zien. Apple schakelde een paar jaar geleden acteur Will Ferrell in om de iPod te promoten, maar dit was een van de weinige uitzonderingen. De reclames in de serie ‘I’m A Mac’ werden gespeeld door Justin Long en John Hodgman, maar zij speelden een ander karakter dan zichzelf.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EP1YAatv1Mc

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2012, 9:03
Categorie Apple
Onderwerpen reclame, siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.