AirClip: iPhone stevig met twee vingers vasthouden

De AirClip maakt het mogelijk om je iPhone stevig vast te houden, door je wijsvinger en pink door twee gaten te steken. Hierdoor kun je steviger filmen en fotograferen.

AirClip iPhoneWil je een onbewogen shot of foto maken met de camera van je iPhone zonder statief, dan moet je proberen om hem zo stevig mogelijk vast te houden zonder het scherm per ongeluk aan te raken. De AirClip probeert dit makkelijker te maken door twee simpele ringetjes aan de boven- en onderkant van je iPhone te plaatsen. Door je wijsvinger en je pink hier in te steken kun je de iPhone met slechts twee vingers goed stilhouden.

De AirClip is niet het enige accessoire waarmee je met één hand stevig kunt filmen en fotograferen. Afgelopen week schreven we nog over de iPhone Shutter Grip, een speciaal handvat dat je aansluit op de 30-pin connector van de iPhone. De Shutter Grip heeft daardoor ook een extra knop om mee te fotograferen. Daar staat tegenover dat hij ook een stuk duurder is: je betaalt voor de AirClip namelijk slechts 20 dollar, terwijl de Shutter Grip 40 dollar kost.

De AirClip is te bestellen op de site van de fabrikant.

Via Cult of Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 21:55
Categorieën Accessoires, Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.