apple-watch-reserve-strap

Horlogebandje laadt Apple Watch op

De Reserve Strap is een horlogebandje voor de Apple Watch, die de batterijduur van de smartwatch verlengt. Maar hij kost wel 250 dollar!

apple-watch-reserve-strapDe komende maanden zullen we een hoop aanbieders van horlogebandjes voor de Apple Watch zien langskomen. Het is immers gemakkelijk om te maken en je kunt er allerlei designs op loslaten. Maar het wordt pas echt interessant als zo’n horlogebandje ook iets kan. Zoals de Reserve Strap. Dit horlogebandje wil ervoor zorgen dat de Apple Watch nét iets langer meegaat, door een reservebatterij toe te voegen.

Apple heeft nog niet aangegeven, dat het mogelijk wordt om accessoires voor de Apple Watch te maken. Helemaal niet als ze ook nog aansluiting op de stroomvoorziening moeten hebben. Bij De Reserve Strap zorgen ingebouwde batterijen ervoor dat je veel langer kan genieten van je Apple Watch. Het accessoire is nog een vroeg prototype, want blijkbaar durft de fabrikant het nog niet aan om de massaproductie alvast te starten. Je kunt alvast een pre-order plaatsen via de website, maar het is de vraag of veel mensen dat zullen doen. De prijs van $249 zal veel mensen afschrikken, zeker omdat het in eerste instantie lijkt te gaan om een vrij simpel bandje. Ook weet je nog niet precies wat je krijgt, want de fabrikant kan het nog niet testen. Gebaseerd op schattingen zou de batterijduur van de Apple Watch met 125% omhoog kunnen gaan.

reserve-strap-inductive-chargingDe horlogeband gebruikt de magnetische inducielader, die vergelijkbaar is met de MagSafe-achtige muurlader voor de Apple Watch. Het is nog even afwachten wat de batterijduur van de Apple Watch wordt. Maandag 9 maart 2015 weten we meer, ook over de batterijduur. De Apple Watch zou beschikken over een speciale stroombesparende Power Reserve-modus om de batterij langer te kunnen gebruiken. Daarbij kun je alleen de tijd zien en geen apps gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2015, 17:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, batterij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.