shutterstock_17348599

NS Reisplanner Xtra toont voortaan de totaalprijs van je OV-reis

De NS Reisplanner Xtra heeft een handige update: je ziet voortaan de totale prijs van de reis, ook als je gedeeltes met bus, tram, metro of veerboot moet reizen.

De NS Reisplanner Xtra krijgt vandaag een update voor de iPhone en iPad, met een handige nieuwe functie. Je ziet voortaan het totaalbedrag van je gehele reis, dus van deur tot deur. Tot nu toe kreeg je altijd te zien hoeveel de reis van station naar station kostte, maar als je daarna nog op de bus of tram moest overstappen kon je toch nog met extra kosten te maken krijgen.

shutterstock_17348599

Reisplanner Xtra toont totale reisprijs

De prijzen die de Reisplanner Xtra toont zijn afkomstig van 9292 en tonen de kosten van je gehele reis, ongeacht of je met bus, tram, metro, trein of veerboot reist. De afgelopen maanden kreeg de officiële NS-app nog veel meer handige functies erbij, zoals een storingskaart, een Treinradar waarmee je precies kunt zien waar jouw trein zich bevindt en de mogelijkheid om kaartjes te kopen via de app, ook als je al in de trein zit.

Reisplanner totale kosten Reisplanner totale kosten

Extra functies
Laatst kwam er ook nog de mogelijkheid bij om de lengte van de trein vooraf te bekijken. Bovendien zorgt de app er nu voor dat je bij het juiste station uitstapt. Al die functies zitten niet in de kortgeleden verschenen app Trein 2, die gebaseerd is op een oude favoriet. Toen de eerste, onofficiële Trein-app verscheen was er nog geen app van de NS. Sindsdien heeft het vervoersbedrijf flinke sprongen gemaakt door telkens nieuwe functies toe te voegen aan de app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2016, 11:33
Categorie Apps
Onderwerpen ns reisplanner, trein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.