Recente tweaks: MultiMusicInfo, iOS4 Multitask Toggler, UniScribe, No Bookmarks en Home Page in Safari (jailbreak)

In dit artikel bespreken we een aantal tweaks die recent zijn uitgekomen. Meer specifiek gaat het om de tweaks MultiMusicInfo, iOS4 Multitask Toggler, UniScribe, No Bookmarks en Home Page in Safari.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Recente tweak: UniScribeIn dit artikel bespreken we een aantal tweaks die recent zijn uitgekomen. Meer specifiek gaat het om de tweaks MultiMusicInfo, iOS4 Multitask Toggler, UniScribe, No Bookmarks en Home Page in Safari.

MultiMusicInfo

MultiMusicInfo toont de informatie over het nummer dat je afspeelt via de iPod in het now playing gedeelte van de multitask-functie. Op deze manier zal de naam van de artiest, het nummer en het album worden weergegeven. Standaard wordt hier alleen de naam van het huidige nummer weergegeven. Daarnaast zal bij gebruik van MultiMusicInfo het iPod-icoontje zo mogelijk worden vervangen door de bijbehorende album art. Als je hierop drukt zal je nog steeds naar de iPod-functie van de iPhone of iPod touch gaan. Je kunt MultiMusicInfo instellen via het menu Instellingen. Om gebruik te maken van MultiMusicInfo heb je iOS4 of hoger nodig en moet je daarnaast gebruik maken van de standaard multitask-functionaliteit.

MultiMusicInfo is voor $0,99 beschikbaar via de repository van BigBoss

iOS4 Multitask Toggler

iOS4 Multitask TogglerAls je juist geen gebruik wil maken van de standaard multitask-functionaliteit kun je deze met behulp van iOS4 Multitask Toggler uitschakelen. Met name op de wat oudere toestellen kan dit een significante snelheidswinst tot gevolg hebben. Je (de)activeert iOS 4 Multitask Toggler met behulp van Winterboard.

iOS4 Multitask Toggler is gratis beschikbaar via de repository van ModMyi

UniScribe

UniScribeUniScribe is een tweak die je in staat stelt om op elk gewenst moment notities te maken, te openen, op te slaan en te verwijderen. Om UniScribe te activeren maak je een slide-beweging van de linker- of rechterkant van het scherm terwijl je je in een applicatie bevindt. UniScribe is geschikt voor gebruik op de iPhone en iPad. Aan ondersteuning voor de landscape-modus wordt nog gewerkt.

UniScribe is voor $1,99 beschikbaar via de repository van BigBoss

No Bookmarks

No Bookmarks is een eenvoudige tweak van chpwn met maar één functie: ervoor zorgen dat standaard de bladwijzers (bookmarks) niet meer worden geopend als je Safari voor de eerste keer opstart. Om gebruik te maken van No Bookmarks heb je tenminste iOS4 nodig.

No Bookmarks is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss

Home Page in Safari

Home Page in SafariStandaard is het niet mogelijk om een home page in te stellen in Safari, maar dankzij Home Page in Safari is dit nu wel mogelijk. Na installatie van de tweak krijg je bij het indrukken van de “+” knop de mogelijkheid om de pagina als je home page in te stellen (Set as Home). Als je eerder al had geprobeerd deze tweak te te kopen kun je problemen hebben ondervonden tijdens de installatie. De laatste versie 1.0.0-4 zou deze problemen op moeten hebben gelost.

Home Page in Safari is voor $0,99 beschikbaar via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:37
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, muziek, safari, takenlijst, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.