iPhone Case Program: Incase en Belkin leveren vrijwel dezelfde hoesjes

De Incase Snap Case en de Belkin Shield Micra blijken in de praktijk vrijwel hetzelfde. De Belkin-case is niet gesloten, zoals eerder beloofd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

incase-belkin-4Toen Apple het iPhone Case Program aankondigde hebben we een overzicht gemaakt van de beschikbare cases. Twee cases sprongen er persoonlijk voor mij uit: de Incase Snap Case (zie review) en de Belkin Shield Micra. Beide zijn van transparant plastic gemaakt, maar er is een belangrijk verschil: de Incase is aan de boven- en onderkant open, terwijl de Belkin alles rondom bedekt. Tenminste in theorie… want nu Apple de hoesjes heeft geleverd lijken ze uit dezelfde fabriek te komen. Alleen de opdruk van het merk is verschillend.

belkin-incaseDaarnaast is er nog één klein verschil: de Incase-case heeft een zwarte rand rondom de camera-opening, om weerkaatsing bij het maken van foto’s met de flitser te voorkomen. De Belkin-case is dus niet zo gesloten aan de onder- en bovenkant als een eerdere foto deed vermoeden. Op onderstaande foto’s is te zien dat de Incase-case na een maand gebruik wel wat verkleurd is ten opzichte van de Belkin-case.

incase-belkin-3

incase-belkin-2

incase-belkin-1

Om voor de gratis case in aanmerking te komen moet je je iPhone 4 vóór 30 september kopen. Het aanvragen van de case hoeft niet voor 30 september, maar mocht je de iPhone al in huis hebben, dan is het een kleine moeite om de case via de speciale app even te bestellen.

Veruit de populairste case voor de iPhone 4 is de Bumper, die in de praktijk wel eens problemen geeft omdat de dock-opening te klein is gemaakt. Daardoor passen bepaalde laadkabels en accessoires niet meer (zoals al in ons review was gemeld).

Apple heeft overigens bekendgemaakt dat ze vanaf 30 september zullen stoppen met het weggeven van de hoesjes. Na die datum kunnen klanten die last hebben met de ontvangst alleen nog telefonisch een hoesje krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2010, 12:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple, belkin, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.