Radio Belgium voor de nieuwe Apple TV.

Belgische radiostations beluisteren op de Apple TV met Radio Belgium

Dankzij de app Radio Belgium is het nu mogelijk om naar vijftien verschillende Belgische radiostations te luisteren. De app is vandaag verschenen en is nog ruim een week gratis te downloaden. De app is ook beschikbaar voor Nederlandse gebruikers.

Er komen steeds meer apps beschikbaar voor de nieuwste Apple TV. Na een aantal apps voor Nederlandse radiostations is het nu ook de beurt aan een app met Belgische stations. Met Radio Belgium luister je naar vijftien verschillende radiostations van onze zuiderburen. De app is nu bovendien gratis te downloaden.

Radio-app voor meerdere Belgische stations

Dankzij de Radio Belgium-app luister je naar vijftien verschillende radiostations. Zo vind je onder andere de bekende zenders als Studio Brussel en Qmusic. Andere zenders in de app zijn MNM en Sporza. De ontwikkelaar heeft laten weten dat er in een toekomstige update nog veel meer radiostations bij komen. Deze update staat gepland in de komende twee weken. De app is niet alleen te downloaden voor Belgische Apple TV-gebruikers, want hij is ook te vinden in de Nederlandse App Store.

Radio Belgium voor de nieuwe Apple TV.

Let er wel goed op dat het geselecteerde radiostation wat onduidelijk aangegeven is. Bij de huidige selectie is de ondertekst blauw in plaats van zwart. Wel handig: de muziek speelt door als je de app verlaat, waardoor je door het hele menu van de Apple TV naar je favoriete radiostation kunt luisteren. Als je de app nu downloadt, profiteer je van een leuke korting. Tot en met 20 december 2015 is de app gratis verkrijgbaar, daarna betaal je €0,99. Je vindt Radio Belgium door ernaar te zoeken in de App Store op de Apple TV.

Als je op zoek bent naar nog meer radiostations, dan vind je in onderstaand artikel nog meer opties. Zo hebben Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica elk hun eigen app uitgebracht, maar er is ook een app met de doeltreffende naam Radio waarin alle Nederlandse radiostations samenkomen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2015, 19:50
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, belgie, radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.