Rabobank app: 3D touch

Rabo Bankieren-app voorzien van 3D Touch en nieuw inlogscherm

De Rabo Bankieren-app ondersteunt vanaf nu 3D Touch op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, en vernieuwt het inlogscherm. Ook kun je het rekeningoverzicht nu als startpagina instellen.

De Rabo Bankieren-app voor iPhone.

De Rabo Bankieren-app (link) heeft zojuist een update gekregen die 3D Touch-ondersteuning toevoegt op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Daarnaast is het inlogscherm aangepast en kun je zelf je startpagina instellen.

Door het appicoon stevig in te drukken met 3D Touch kun je direct naar de Overboeken- en Berichten-schermen springen. Deze Snelle Acties zijn alleen mogelijk op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Opvallend genoeg wordt de Touch ID-sensor nog steeds niet ondersteund om je rekening te openen met je vingerafdruk. Via Twitter laat Rabobank weten dat er ‘hard wordt gewerkt’ aan het toevoegen van Touch ID.

Rabobank app: 3D touch Rabobank app: vernieuwd inlogscherm

Nieuw startscherm in Rabo Bankieren-app

Ook voor mensen met oudere iPhones is het de moeite waard om de Rabo Bankieren-app te vernieuwen. Zo is in versie 5.1 van de app het makkelijker en sneller gemaakt om in te loggen dankzij het vernieuwde inlogscherm. Daarnaast is het nu mogelijk om je rekeningoverzicht als startpagina van de app in te stellen, zodat je daar voortaan niet meer handmatig naar op zoek hoeft te gaan.

Rabobank app: nieuwe geagendeerd-optie Na het installeren van de update kun je toekomstige betalingen zien als je de Geagendeerd-knop indrukt. Je moet deze geplande afschrijvingen eerst wel handmatig instellen voordat je ze in dit overzicht ziet verschijnen.

De Rabo Bankieren-app was de laatste tijd regelmatig in het nieuws, omdat veel gebruikers niet tevreden zijn over de huidige staat van de app. Ook had de app de twijfelachtige eer om de iCulture AfknApper te ontvangen tijdens de iCulture Awards 2015.

Bedankt voor de screenshots Bas van der Ploeg!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2016, 16:13
Categorie Apps
Onderwerpen mobiel bankieren, rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.