Reacties voor: Prijsverlaging als vraag naar iPad tegenvalt?

Apple zou geneigd zijn om de prijs van de iPad te verlagen, als de initiële vraag naar de Apple-tablet tegenvalt, concludeert een analist op basis van gesprekken met de Apple-top.
Lees het complete artikel → Prijsverlaging als vraag naar iPad tegenvalt?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Eigenlijk was die 200$ Apple Store tegoed lang geen slecht idee… Dat heeft ongetwijfeld ook goed gedaan aan de verkoop van de Apple Store… Dus als je nu zoiets opnieuw doet maar dan met de iPad (en zeg mss maar 50 of 100 $) dan zit de verkoop van apps bij de early adopters van de iPad ook in de lift….

  2. Ik ga iig de kat uit de boom kijken…

  3. App Store tegoed van €200! Dat is wel erg stoer. 😀

  4. Ik kijk ook even alles aan.. Ga van de zomer naar Amerika en zie dan wel of ik er 1 meeneem of dat het een gewone mac-laptop word..

  5. Als de prijs 100 à 200 euro (dollar) omlaag gaat koop ik gegarandeerd een iPad. Wil namelijk wel de 3G versie maar die vind ik nu te duur. Ben benieuwd, inderdaad eerst even de kat uit de boom kijken.

  6. Ik dacht dat dat tegoed maar 100$ inhield. Maar ik kan me vergissen aangezien het toch al een tijdje geleden is 😉
    Ik wacht zowiso nog even af wat voor abbonementen er met dat ding zullen komen. Misschien komt er wel een heel mooie aanbieding van een 3G abbo met iPad voor xx? Daarnaast is het altijd slim eerst even te wachten tot inderdaad de probleempjes met het apparaat bekend zijn(al is dat meestal met software op te lossen)

  7. Hij kost al geen drol…

  8. Wacht ook af tot de 3g versie er is en dan kijken wat de ipad zonder 3g doet qua prijs.

  9. Een iPad gaat er sowieso komen. Maar nu ik dit weet wacht ik even op een eventuele prijsverlaging.

  10. Origineel geplaatst door Pieter D.
    Ik ga iig de kat uit de boom kijken…

    Same here.. ‘k wacht nog wel even.. sowieso tot’t financieel verantwoord is.. en hopelijk word’ie ook nog goedkoper.. maar heb geen zin om na’n paar maanden een iPad te kopen en even later een nieuwe betere versie uit te zien komen..

  11. Origineel geplaatst door Joopie
    Hij kost al geen drol…

    Verkapte “ik heb geld genoeg” reactie. Sneu.

  12. @MeneerDuck:
    Verkapte “ik ben jaloers” reactie. Sneu.

  13. 200 dollar korting maakt de 3G/GPS variant wel een stuk aantrekkelijker. De instapmodellen van de iPad zijn interessant geprijsd, maar 829$ voor de 64GB 3G variant is toch best stevig. Waarschijnlijk zal de prijs in euro rond de 750 liggen en dan is een macbook van 899 euro een verleidelijk alternatief.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.