ZoomMediaPlus presenteert zoomIt SD-kaartlezer voor iPhone

Met de zoomIt kun je eenvoudig gegevens vanaf je iPhone met iemand anders uitwisselen zonder tussenkomst van een computer of iTunes. Het gaat hier namelijk om een sd-kaartlezer voor je iPhone.

Natuurlijk heeft je iPhone voldoende opslaggeheugen voor muziek, foto’s en filmpjes. Maar het zou handig zijn als je die op een eenvoudige manier, zonder tussenkomst van de computer met iemand kan delen. Voor dit probleem heeft ZoomMediaPlus een oplossing bedacht: zoomIt. Dit is een zogenaamde application enabled accessoire, ofwel een stukje hardware dat samenwerkt met een speciale applicatie die je kunt downloaden in de AppStore.

In dit geval is de hardware een externe SD-kaartlezer en de software een speciale file-explorer. Via deze explorer kun je eenvoudig foto’s, video’s, muziek en documenten tussen de geheugenkaart en je iPhone of iPod touch uitwisselen. Bij het inlezen van gegevens worden foto’s en video’s direct in je camerarol geplaatst. Op die manier zou je bijvoorbeeld je iPhone als image-tank kunnen gebruiken voor het tijdelijk opslaan van de vele foto’s die je tijdens een vakantie maakt.

De foto’s op de geheugenkaart kun je via de explorer-applicatie ook delen met je vrienden via Email, Facebook of Flickr. ZoomMediaPlus werkt ondertussen al aan een update waarmee ook de zogenaamde protected content ondersteund wordt, zodat je bijvoorbeeld je muziek kunt delen. De zoomIt gaat $59,95 kosten, maar de eerste 250 klanten die een pre-order plaatsen krijgen $10 korting en een 4GB SD-kaart cadeau.

Via: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2010, 21:59
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen geheugenkaart, multimedia, zoom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.