WWDC Swift Students Challenge

Reacties voor: Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van de WWDC 2023 keynote!

Vanavond is het zo ver: de keynote van WWDC 2023. Het belooft een extra lang event te worden met meer aankondigingen dan ooit. Daar wil je natuurlijk over meepraten - en dat kan hier! In dit artikel kun je meepraten over alle verwachte aankondigingen en discussiëren wat je ervan vindt, zodra ze bekend zijn gemaakt tijdens de keynote van WWDC 2023!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Mooie updates tot nu toe. Maar niet extreem grote dingen, dus toch vooral op de ‘One more thing’ aan het wachten

  2. De app van iCulture werkt niet meer, of enkel bij mij? Toch ook niet zoveel reacties via de site. Spijtig dat trouwe (betalende) fans zo aan hun lot overgelaten worden. Zonder enig nieuws buiten het bericht al even geleden

  3. Sta toch reacties toe per aankondiging, dat was altijd veel leuker. alles in 1 grote brei gooien is onleesbaar.

  4. Komt Fitness+ nu naar Nederland?

  5. Iedereen zegt dat de V.pro zo duur is. Ik vind het wel meevallen ik dacht meer aan 10.000 dollar met die hight tech 4k schermen erin. Sommige 4k oled tv’s zijn duurder dan dit toestel. En met deze bril heb je een imax bios thuis.

  6. 3500$ 😅 dacht eerder aan 800 of 1300,-

    Mooi hoor die VR bril maar veel te duur

  7. @M: spullen zijn eerst altijd duur, eerste cd spelers waren ook onbetaalbaar. Men roomt altijd de markt wat af, eerst de rijken dan mensen met middel inkomens als laatste Jan met de pet. ( al staat het Jan met de 🧢 uiteraard vrij om er wel enorm diep voor in de portemonnee te gaan als zijn portemonnee zo diep is)

  8. Is Shareplay in de auto alleen voor Apple Music? Of is dit ook (direct) mogelijk voor andere streamingsdiensten? Dit lijkt mij juist erg handig. Maar aangezien ik, mijn vriendin en al mijn vrienden en (schoon)familie Spotify heeft…

    Verder wel jammer dat we niks gehoord hebben van de next-gen Carplay.

  9. @Wesley: Next gen CarPlay was vorig jaar al aangekondigd, polestar 2 is volgens mij de eerste auto met ondersteuning hiervoor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.