iCulture peilt: Hoeveel gaat de gouden Apple Watch Edition kosten?

Hoe duur gaat de gouden Apple Watch Edition worden? In deze poll vragen we aan lezers van iCulture wat de meest logische vanafprijs wordt.

Apple Watch goldNa maandagavond wordt alles anders. Vanaf dat moment is de Apple Store niet langer een computerwinkel met kwalitatief goede producten voor de massa, maar een luxe boetiek. Apple gaat een heel nieuwe klantenkring aanspreken: mensen die geld over hebben voor extreme luxe en voorheen waren aangewezen op merken als Vertu. Apple is waarschijnlijk het enige computerbedrijf ter wereld dat het aandurft om “absurde” prijzen te vragen. Daarom zijn we benieuwd: hoe hoog schatten jullie de vanafprijs van de gouden Apple Watch in?

Redelijk of absurd prijskaartje?

De vanafprijs van de Apple Watch Sport (vanaf $349,-) weten we al en de vanafprijs van de standaard Apple Watch kunnen we wel met enige zekerheid voorspellen. Het zal ergens tussen de 500 en 1000 euro liggen voor het instapmodel. Maar bij de gouden Apple Watch kan het nog alle kanten op: een paar duizend euro? Tienduizenden euro’s? Aan materiaal zit er naar schatting voor een paar honderd euro aan goud in, dus echt goedkoop zal de gouden Apple Watch niet worden.

Vanaf welk bedrag kun je straks de gouden Apple Watch kopen? In onderstaande poll zien we graag jouw inschatting.

Is de poll niet zichtbaar? Vul ‘m dan in via deze link.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.