Apple Keynote Apple Watch 9 maart

Apple Watch Event: volg alle aankondigingen bij iCulture!

Apple maakt 9 maart 2015 meer details bekend over de Apple Watch. Het media-event is te volgen via een livestream.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Vanavond 18:00 uur Nederlandse tijd gaat het Apple Watch-evenement van start. Er zullen meer details worden vrijgegeven over Apple’s eerste smartwatch. Enkele cruciale details weten we nog steeds niet, bijvoorbeeld de definitieve batterijduur, hoeveel gaan de duurdere exemplaren kosten en in welke landen zal de Apple Watch te koop zijn?

Apple Watch uitnodiging

Volg het Apple Watch event!

Het Apple Watch event vindt plaats in San Francisco. Alle Apple-fans kunnen het evenement volgen dankzij een livestream. Tijdens het evenement wordt meer duidelijkheid gegeven over de Apple Watch zelf, maar we verwachten dat er ook wat nieuwe aankondigingen worden gedaan zoals een compleet nieuwe 12-inch MacBook Air. Over een nieuwe iPad Pro met 12-inch scherm is nog wat twijfel.

Lees ook: Spring Forward: onze verwachtingen van het Apple Watch-event

Apple Watch livestream volgen

De livestream van het Apple Watch Event gaat op maandagavond 9 maart 2015 vanaf 18:00 uur van start. Iedereen met een iPhone, iPad of iPod touch met minimaal iOS 6.2 kan ernaar kijken. Op de website van Apple is een speciale pagina aangemaakt, waar Apple tijdens het evenement ook foto’s zal publiceren.

Op de Apple TV tweede/derde generatie is een speciaal kanaal aanwezig voor de livestream van het Apple Watch Event. Heb je een Windows-computer of Android-toestel, dan kun je de livestream volgen via de VLC-app. Instructies hiervoor vind je in dit artikel. Je kunt eventueel ook de livestream volgen via diensten als Ustream.

Aanvang 18:00 uur

Dat Apple deze keer een uur eerder begint, heeft te maken met de zomertijd. In de Verenigde Staten is de zomertijd al in de nacht van 8 maart op 9 maart ingegaan. De uitnodiging van het evenement met de tekst ‘Spring Forward’ is dan ook een grappige verwijzing naar de zomertijd en naar klokken (Spring Forward en Fall Back)

Liveblogs voor het Apple Event

Er zijn diverse liveblogs die vanuit de zaal verslag doen van het Apple Watch Event. Die kun je uiteraard gaan volgen, maar misschien is het wel veel leuker om zelf met een aantal vrienden naar de livestream te gaan kijken. Dan kun je alle aankondigingen immers meteen zelf zien. Op iCulture zullen we uiteraard ook verslag doen van alle aankondigingen: vlak na 18:00 uur kun je al een eerste round-up lezen van alle aankondigingen.

Algemene informatie over de Apple Watch lees je overzicht in ons Dossier: Apple Watch.

Dit artikel verscheen eerder op 26 februari.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2015, 12:59
Categorie Apple
Onderwerpen apple, event

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.