Pokémon Go met Squirtle, Bulbasaur en Charmander.

Deze week twee keer zoveel XP en Stardust in Pokémon Go

Er komt een nieuw evenement voor Pokémon Go aan. Vanaf 23 november tot en met 30 november krijg je twee keer zoveel XP en Stardust voor alle in-game acties, zoals het vangen van Pokémon en bezoeken van PokéStops.

Pokémon Go met Squirtle, Bulbasaur en Charmander.
Er is weer een nieuw evenement voor Pokémon Go in aantocht. Deze keer krijg je vanaf 23 november tot en met 30 november twee keer zoveel Stardust en XP. Hierdoor kun je wellicht eindelijk je favoriete Pokémon een stuk sterker maken.

Dubbele XP en Stardust in Pokémon Go

Het aankomende evenement van Pokémon Go is door Niantic aangekondigd om het succes van Pokémon Go te vieren. Geen speciale gelegenheid dus, al valt het evenement wel samen met het aankomende Thanksgiving-weekend. Het evenement geldt van 23 tot en met 30 november en tijdens deze periode krijg je dubbele hoeveelheid XP en Stardust voor elke actie die je in Pokémon Go uitvoert. Dat betekent dus dat je twee keer zoveel XP krijgt zodra je een Pokémon vangt, gyms verslaat en PokéStops bezoekt. Elke gevangen Pokémon levert ook twee keer zoveel Stardust op. Stardust is nodig om een Pokémon sterker te maken.

Dit nieuwe aankomende evenement volgt kort na het eerdere Halloween-weekend, waar spelers veel meer Candy kregen bij het vangen en uitbroeden van Pokémon. De Candy gebruik je niet alleen om Pokémon sterker te maken, maar ook om ze te laten evolueren. Je kan sinds kort ook al meer bonussen verzamelen door elke dag een Pokémon te vangen en PokéStops te bezoeken. Ook hiermee krijg je meer XP, zodat het niveau van je trainer sneller omhoog gaat.

Er zouden ook nog meer Pokémon onderweg zijn naar Pokémon Go. Momenteel vind je in Pokémon Go alleen de eerste generatie Pokémon, maar het spel zou binnenkort nog uitgebreid worden met de tweede generatie. Daarnaast komt de game ook nog naar de Apple Watch. Hoewel er voor de nieuwe Pokémon geen datum aangekondigd is, moet de Apple Watch-app van Pokémon Go nog dit jaar beschikbaar komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2016, 16:05
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.