Opgeslagen Pocket-artikelen deel je nu ook via iMessage

Pocket is er nu ook voor iMessage. De lees later-app laat je met de iMessage-app makkelijker artikelen delen met contacten, zodat je de Berichten-app niet hoeft te verlaten.

De lees later-app Pocket is er nu ook voor iMessage. De app waarmee je artikelen kunt opslaan om later te lezen, werkt nu ook in iMessage dankzij de nieuwe iMessage-app. Met deze uitbreiding is het niet nodig om de Berichten-app te verlaten om artikelen door te sturen.

Pocket voor iMessage.

Pocket in iMessage

Sinds iOS 10 is iMessage een stuk uitgebreider geworden door de komst van de speciale iMessage App Store. Hierdoor kunnen ontwikkelaars zelf uitbreidingen maken voor iMessage. Veel van deze apps in de App Store zijn stickers, waardoor de hoeveelheid echt bruikbare iMessage-apps wat beperkt is. Toch is er veel mogelijk met iMessage, bijvoorbeeld het versturen van een betaalverzoek met ING.

De app Pocket, die onlangs nog overgenomen werd door Mozilla, heeft nu ook haar eigen uitbreiding voor iMessage beschikbaar gesteld. Met de iMessage-app van Pocket bekijk je in de Berichten-app al je opgeslagen artikelen. Deze kun je vervolgens delen via een chatgesprek, zodat je niet heen en weer hoeft te wisselen tussen Pocket zelf en de Berichten-app. In de iMessage-app van Pocket vind je zowel je recent opgeslagen als gearchiveerde artikelen. De app heeft ook een zoekfunctie waarmee je door je opgeslagen artikelen kunt zoeken. Tik een artikel aan en je kunt hem zo naar het desbetreffende contact versturen.

Bekijk ook

Mozilla neemt lees-later dienst Pocket over

Lees-later dienst Pocket is overgenomen door Mozilla. Het bedrijf achter de Firefox-browser is daardoor de nieuwe eigenaar van Pocket, al zal de Pocket-app en het team gewoon blijven bestaan onder de huidige naam.

Als je nog op zoek bent naar meer handige iMessage-apps, dan vind je in ons artikel van de beste apps voor iMessage nog een hele lijst met handige toevoegingen. Je vindt er niet alleen stickers, maar ook handige en functionele uitbreidingen, zodat je iMessage functioneler kunt maken.

Bekijk ook

De beste iMessage-apps, games en stickers voor de iPhone

iMessage werkt met apps voor stickers, spelletjes en andere nuttige apps. In dit artikel vind je de beste iMessage-apps. Ben je op zoek naar stickers, het versturen van gifs of wil je extra productief zijn in iMessage? Dan ben je hier op het goede adres.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 maart 2017 om 12:30
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.