Stel een medische vraag met PluhZ en krijg antwoord van een specialist.

PluhZ: krijg snel antwoord op (medische) vragen van de juiste specialist

Als je met medische vragen of lastige kwesties zit, kan de nieuwe app PluhZ jou daarbij helpen. In de app kun je allerlei vragen stellen, waarna je van een specialist een persoonlijk antwoord krijgt.

Stel een medische vraag met PluhZ en krijg antwoord van een specialist.Als je je niet helemaal lekker voelt of het idee hebt dat er iets mankeert, kun je natuurlijk altijd een afspraak maken met je huisarts. Je kunt vanaf nu ook een speciale app raadplegen waarmee je binnen 24 uur op afstand advies krijgt over allerlei (medische) zaken. Ook met ingewikkelde kwesties zoals scheidingen kun je bij PluhZ terecht.

Hulp bij medische vragen

Zit je met een medische vraag, dan wil je daar vaak snel een antwoord op hebben. Je kunt dan zoeken op internet, maar dan krijg je lang niet altijd een persoonlijk en goed passend antwoord. Dankzij PluhZ, wat staat voor Z(org)hulp, kun je nu altijd snel antwoord krijgen op prangende medische vragen. Bij PluhZ werken meer dan 100 specialisten die allemaal werkzaam zijn in de gezondheidszorg.

PluhZ bestaat bijna drie jaar en heeft in totaal 14 eHealth projecten gedaan door heel Nederland. Behalve medische vragen kun je bij PluhZ ook terecht met al je coachingvragen. Heb je hulp nodig met afvallen of wil je flink gaan trainen, dan kan PluhZ je koppelen aan een passende specialist.

Een gesprek in de PluhZ-app. Een arts in de PluhZ-app.

Dankzij de nieuwe PluhZ-app kun je de dienst ook op je iPhone gebruiken. Meld je aan met je bestaande account of maak er eentje aan en je kunt direct beginnen met chatten. De app brengt je na het stellen van een vraag direct in contact met een zogenaamde front-office, die op basis van jouw vraag je in contact brengt met de juiste persoon. Je kunt bovendien een foto of geluidsfragment sturen om je probleem te verduidelijken.

Gesprekken via beveiligde verbinding

Het is helaas niet zo dat je een vaste contactpersoon hebt voor al je vragen: elke nieuwe vraag die je stelt, wordt voorgelegd aan een nieuwe contactpersoon. Wel blijf je contact houden met dezelfde persoon, mocht je een vervolgvraag hebben over een eerder gestelde kwestie. Alle gesprekken verlopen via een beveiligde verbinding, zowel via de app als via de website. Om je informatie te beschermen, kun je de app beveiligen met een viercijferige pincode. Je kunt zelfs Touch ID gebruiken om de app te openen.

Het hoofdmenu van PluhZ. Touch ID gebruiken in PluhZ.

Het gebruik van PluhZ is niet altijd gratis. De eerste maand na registratie kun je de dienst gratis blijven gebruiken, maar daarna moet je een bedrag betalen. Je kunt kiezen voor een maand, halfjaar of jaar voor respectievelijk €14,95, €69,95 en €119,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2016, 19:36
Categorie Apps
Onderwerpen gezondheid, medisch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.