Plantage en Yindo starten met Spotify voor e-books – abonnement voor onbeperkt e-books lezen

Boekhandelsketen Plantage en online leesplatform Yindo starten met een nieuw abonnement. Je kunt voor 10 euro per maand onbeperkt lezen in het aanbod van Yindo.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

card247De online leesdienst Yindo organiseert vanmiddag een persbijeenkomst waar nieuwe aankondigingen zullen worden gedaan. Eén van de aankondigingen is nu al bekend: Yindo gaat samen met de Plantage-boekhandels het 24Seven-abonnement aanbieden. Dit is een ‘all you can read’-kwartaalabonnement waarmee je voor een vast bedrag per maand toegang hebt tot vrijwel alle titels. Momenteel zijn er al 2.000 boeken beschikbaar via Yindo.

Het is dus een soort Spotify-model, maar dan voor digitale boeken en tijdschriften. Geleende titels verdwijnen na de abonnementsperiode automatisch van de persoonlijke boekenplank, tenzij je je abonnement tijdig vernieuwt. Je betaalt 9,95 euro per maand of 29,85 per kwartaal. Door de samenwerking met Plantage krijgt het platform nu boeken van 35 uitgevers. Om de klanten te stimuleren om naar de boekhandel te gaan is het abonnement in de winkel goedkoper dan wanneer je online via Yindo bestelt.

Het kwartaalabonnement is vanaf dit weekend te koop bij Plantage Benissimo (Rotterdam), Plantage Van der Plas (Amsterdam), Plantage Coebergh (Haarlem) en Plantage Vermeer (Emmen). Online kopen kan ook: daarvoor ga je naar www.yindo.nl/24seven/. Het abonnement wordt vandaag feestelijk aangekondigd bij Plantage Benissimo in Rotterdam, waar het abonnement ook te koop is. De boeken zijn online te lezen, dus ook via de browser op de iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2012, 15:00
Categorie Apps
Onderwerpen ebook, facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.