Philips Hue widgets op iPhone

Reacties voor: Philips Hue nu met widgets te bedienen

De Philips Hue-app heeft in versie 5.14 ondersteuning gekregen voor widgets. Je kunt ze op het beginscherm of toegangsscherm zetten voor het snel bedienen van lampen en andere accessoires.
Lees het complete artikel → Philips Hue nu met widgets te bedienen

Reacties: 8 reacties

  1. Iets met HomeKit en bedieningspaneel..

    Reageer op Lex

  2. Verschillende knoppen voor Aan en Uit? Kan dat nou niet in één knop?

    Reageer op dirk

  3. Ze weten duidelijk niet wat ze willen bij Hue. Dit hebben we al eens gehad en dit is weer weggehaald. Nu nog even wachten totdat het op de Apple Watch weer terug is.

    Reageer op Peter

  4. Mijne blijft leeg… lijkt een bug in te zitten

    Reageer op P

    • Als je de widget hebt toegevoegd dan hou je de widget ingedrukt en kies dan voor wijzig widget. Je kunt dan de scènes toevoegen

      Reageer op Peter

  5. Wat een gepruts bij Philips. Widgets, nu nog? Seriously?

    Ik gebruik al een paar jaar de iConnectHue app met widget die je op alle mogelijke manier kunt instellen, meerdere scenes op 1 knop, dimmers, meerdere ruimtes samen etc. Ik heb 3 bridges met zo’n honderd lampen en 10 accesoires, met Hue software moet je nog steeds wisselen en die scenes nemen je hele beeldscherm in gebruik. Echt niet te managen zonder iConnectHue. Kost 10-15€ per jaar, maar de lampen die ik bedien kosten een vermogen en die paar capucino’s heb ik er voor over. Hulde aan iConnectHue (nee, krijg geen comissie voor deze review ;-)).

    Reageer op sjoerd

  6. Als ik ‘wijzig widget’ doe (alle systemen) en acties wil toevoegen staat er: geen opties beschikbaar. Al meerdere keren de widget opnieuw toegevoegd, alle formaten, telefoon uit gehad, etc. Kan dit alleen met bridge? Want die heb ik niet. (Nieuwste versie hue app heb ik).

    Reageer op Sophie

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.