Persoonlijke gegevens verwijderen met PanicRoom (jailbreak)

PanicRoom is een applicatie die je in staat stelt om smsjes, mmsjes, e-mails, inkomende en uitgaande gesprekken, visual voicemails, foto's en de Safari geschiedenis van je iPhone te verwijderen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Ben je bang dat iemand jouw smsjes, mmsjes, e-mails, inkomende en uitgaande gesprekken, visual voicemails, foto’s of Safari geschiedenis bekijkt? Misschien is PanicRoom van NakedProductions dan iets voor jou. De applicatie stelt je in staat om alle genoemde gegevens met één druk op de knop permanent te verwijderen. Je kunt er daarbij voor kiezen om één van de onderdelen apart te verwijderen of alle gewenste onderdelen tegelijk. Daarnaast vind je in de applicatie een Panic Button, waarmee er een zwart scherm verschijnt, de Home-knop uit wordt geschakeld en de Power-knop alleen nog gebruikt kan worden om de iPhone in de slaap-modus te zetten.


Als je een backup hebt gemaakt van de gegevens in iTunes, blijft het overigens mogelijk om de gegevens op deze manier terug te zetten op de iPhone. PanicRoom maakt gebruikt van LibActivator, waardoor je zelf in kunt (en moet) stellen hoe je de applicatie wilt (de)activeren. Om de activatie-methode van jouw keuze te selecteren ga je naar Instellingen en vervolgens naar PanicRoom. Je kunt (en moet) er in dit scherm ook voor kiezen hoe je het zwarte scherm (dat hoort bij de Panic Button) deactiveert. Daarnaast dien je een (de)activatie-methode te kiezen voor het laten verschijnen van Slide to unlock op het lockscreen.

PanicRoom is was voor $0,99 beschikbaar via de repository van BigBoss
De applicatie is voor onbepaalde tijd teruggetrokken door de ontwikkelaar. Gebruikers die de applicatie daarvoor al hadden gekocht kunnen hun geld terug vragen. We hebben de ontwikkelaar om meer informatie verzocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.