ProPrompter maakt van de iPad een autocue-systeem

ProPrompter heeft vanaf 12 april ook een oplossing om de iPad als autocue te gebruiken. Bodelin zorgt dat je de iPhone als afstandsbediening voor de ProPrompter HD-i kunt gebruiken.

proprompterBijna een jaar geleden schreven we op iPhoneclub over ProPrompter, een oplossing om van je iPhone een autocue te maken. Maar als je stralend in de camera moet kijken is het nog een hele klus om de tekst van zo’n klein iPhone-schermpje af te lezen. Gelukkig heeft Bodelin Technologies, de maker van ProPrompter, plannen om een applicatie voor de iPad te maken. Ze gaan deze keer wel een stap verder: de ProPrompter HD-i kost bij de lancering $850 (dat is $150 korting op de normale prijs). Het is bedoeld voor professionele tv-crews die op locatie moeten filmen.

Als je een pre-order plaatst, kun je het product vanaf 12 april ophalen in Las Vegas, op de NAB (een congres voor de digitale media-industrie). Bodelin levert de ProPrompter in een stevige koffer en heeft nog wat extra functies. Zo kun je de ProPrompter-applicatie op de iPad van afstand besturen met je iPhone.

Op de website van Bodelin zijn filmpjes te zien, waarin het apparaat wordt gedemonstreerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2010, 14:57
Categorie Accessoires
Onderwerpen abonnementen, firmware, ipad, t-mobile, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.