Pad & Pencil is een leren hoes voor de iPad Pro.

Deze lederen hoes beschermt je iPad Pro en Apple Pencil

Ben je bezorgd over hoe je je iPad Pro straks overal mee naartoe moet nemen zonder dat je hem beschadigt? Het Kickstarter-project Pad & Pencil is een mooie leren hoes waardoor je je iPad Pro veilig kunt meedragen.

Ben je van plan de nieuwe iPad Pro aan te schaffen, maar ben je bezorgd over hoe je dat enorme apparaat het beste overal mee naartoe kan slepen? Dan is het nieuwe Kickstarter-project van de hoes Pad & Pencil wellicht wat voor jou. In deze lederen hoes schuif je je nieuwe iPad Pro, terwijl er ook plek is voor de nieuwe Apple Pencil.

Pad & Pencil is een leren hoes voor de iPad Pro.

Pad & Pencil

Pad & Pencil is een grote lederen hoes waar je je iPad Pro simpelweg in schuift. Het is daardoor niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld Apple’s vroegere eigen Smart Case, aangezien je de iPad Pro niet kunt gebruiken terwijl hij in de hoes geschoven is. De hoes moet beschikbaar komen in drie kleuren, namelijk zwart, camel en taupe, een soort bruin-grijze tint. Bovendien verschijnen er twee versies: één voor enkel de iPad Pro en eentje waar je de iPad Pro in kunt schuiven gecombineerd met Apple’s Smart Keyboard.

Opberghoes voor iPad Pro

Om te slagen heeft deze campagne in totaal $4.000 nodig. Op het moment van schrijven is dit doel bijna gehaald, waardoor de hoes daadwerkelijk geproduceerd zal worden. Op dit moment kun je voor $80 eigenaar worden van deze nieuwe iPad Pro hoes. Mocht er meer dan $15.000 opgehaald worden, dan verschijnen er ook versies voor de iPad Air en iPad mini. Het project heeft in totaal nog 45 dagen te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2015, 18:50
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple pencil, ipad pro, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.