iRobot Roomba 980 is te bedienen met je iPhone.

Roomba-stofzuiger nu te bedienen met iPhone-app

De nieuwe iRobot Roomba 980 laat zich bedienen met een bijpassende smartphone app voor iPhone en iPad, doordat deze slimme stofzuiger verbonden is met je Wi-Fi. Ook bevat het nieuwe model nog allerlei andere handige functies.

iRobot Roomba 980 smartphone-app.Robotstofzuigers zijn al een tijdje op de markt en maker iRobot heeft ook in Nederland een hoop verschillende modellen beschikbaar. Nu komt deze zelfde fabrikant met een nieuw model uit de Roomba-serie, die werkt met een bijbehorende app op je iPhone. Daarnaast heeft deze nieuwe stofzuiger een ingebouwde camera, zodat hij je huis en bijbehorende objecten kan scannen om efficiënter schoon te maken.

Roomba app voor iPhone en Android

De iRobot Roomba-stofzuigers zijn gespecialiseerd in het volledig automatisch schoonmaken van jouw woning. Hij let daarbij op type vloer, zoals laminaat of tapijt. Ook gaat hij tussen stoelen door en zorgt hij ervoor dat hij niet van de trap dondert. Het nieuwste model Roomba 980 is met je Wi-Fi verbonden en werkt met een bijbehorende iOS- en Android-app.

In deze app kun je niet alleen je stofzuiger op afstand starten en stoppen, maar je kunt ook schoonmaakbeurten inplannen. Hierdoor gaat de stofzuiger op de ingestelde momenten vanzelf aan de slag met het stofzuigen van je huis. Daarnaast heeft dit nieuwe model allerlei sensoren en een camera die in een lage beeldresolutie je woonkamer in kaart brengt, zodat hij precies weet waar welk meubelstuk staat.

Deze nieuwe iRobot Roomba 980 is in Amerika verkrijgbaar voor $900. Wanneer hij precies in Nederland verkrijgbaar is en tegen welke prijs, is op dit moment niet bekend. Het op één na laatste model kost in Nederland zo’n €600.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2015, 17:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen domotica, roomba, stofzuiger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.