Otter+Pop-hoezen

Met de Otter+Pop-hoes van Otterbox glipt de iPhone niet meer uit je hand

Met ruimte voor een PopSocket!

Op de CES 2019 in Las Vegas hebben Otterbox en PopSocket een samenwerking aangekondigd. De bedrijven hebben samen een nieuwe hoes ontwikkeld om het beste van beide werelden te combineren in één product: de Otter+Pop.

Otterbox staat vooral bekend om hun hele dikke, stevige iPhone-hoezen, maar met deze nieuwe Otter+Pop-hoes heb je een mooie hoes die ook nog eens goed beschermt. Het is de bedoeling dat je als gebruiker zelf een zogenaamde PopGrip erop kan zetten en verwisselen, zo vaak je wil. Het zou geen Otterbox zijn als de hoes niet goed zou beschermen. De Otter+Pop biedt bescherming aan de achterkant en zorgt dat het scherm van je iPhone niet de tafel raakt, door een iets verhoogde rand. Het materiaal is hard kunststof, waar Otterbox bekend om staat. Laat je je iPhone vaak vallen, dan kan zo’n Otterbox-hoes de redding bieden. Door de samenwerking met PopSocket (bekijk assortiment) moet deze hoes nóg meer bescherming bieden, omdat de iPhone minder snel uit je hand glipt.

Otterbox-hoesje voor PopSockets

PopSockets zijn heel erg populair en bieden een originele en degelijke manier van het goed vasthouden van je iPhone. Een gewone PopSocket plak je vast aan de achterkant van je iPhone en kun je uittrekken wanneer je dat wil. Met de Otter+Pop-hoes maak je echter gebruik van een speciale variant van de PopSocket, namelijk de PopGrip. In essentie functioneert dit hetzelfde, maar je kunt de PopGrip makkelijk verwijderen van je hoes en vervangen door een andere.

Nieuwsgierig naar de Popsocket? Bekijk het aanbod bij Smartphonehoesjes.nl.

Otter+Pop-hoezen

Iedere Otter+Pop-hoes wordt geleverd met een camouflerende PopGrip. Wil je gebruikmaken van de opzetstukjes om je PopGrip te personaliseren, dan kun je je eigen PopTop ontwerpen.

Beschikbaarheid van de Otter+Pop-hoes

De Otter+Pop-hoes is in de lente verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en paars. Zodra ze beschikbaar zijn, kun je ze voor een adviesprijs van $60 bestellen op de website van Otterbox. Je kunt kiezen uit modellen voor de iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 (Plus) en iPhone 7 (Plus). Er komt geen variant voor de iPhone XR. Daarvoor hebben we wel tips om alsnog je iPhone XR te beschermen.

Overigens heeft Otterbox een vrij uitgebreid assortiment stevige iPhone-hoezen. Je vindt ze o.a. bij Coolblue of Smartphonehoesjes.nl.

Op iCulture houden we je op de hoogte van relevante aankondigingen voor Apple-gebruikers. Wil je meer lezen? Dan hebben we een round-up van CES 2019 aankondigen voor Apple-gebruikers voor je.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2019, 13:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, otterbox
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.