Reacties voor: Opinie: Apple moet stoppen met Beats [poll]

Vandaag bracht Apple het nieuws dat Beats 1 omgedoopt wordt tot Apple Music 1. Daarmee is de merknaam Beats weer iets minder prominent aanwezig. Tegelijkertijd reist ons de vraag of Apple niet beter helemaal moet stoppen met Beats. Wat is jouw mening? Stem in onze poll.
Lees het complete artikel → Opinie: Apple moet stoppen met Beats [poll]
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Wat mij betreft wel, heb power beats, maar zijn drama dingen. Connect maar 1 oortje of batterij is leeg. Alles is al keer vervangen geweest. Maar blijf problemen houden met die dingen.

  2. Origineel geplaatst door Johan
    Wat mij betreft wel, heb power beats, maar zijn drama dingen. Connect maar 1 oortje of batterij is leeg. Alles is al keer vervangen geweest. Maar blijf problemen houden met die dingen.

    Via AliExpress nep AirPods Pro gekocht voor €19. Prima dingen. Goed geluid en verbinding is ook stabiel

  3. Ik ben van mening dat beats zeker nog meerwaarde heeft. Ze spreken een net iets ander publiek aan dan de AirPods. Dat zie je ook als je naar de producten kijkt. Waarbij beats voor iets sportiever publiek is zie je dit nog niet terug bij de AirPods.

  4. Persoonlijk zeg ik: ja. Zakelijk gezien zou het minder slim zijn. Beats trekt nog steeds jongeren aan die graag betalen voor slecht geluid. Waarom zou je het dan elimineren?

  5. Het zou mij eerlijk gezegd een biet zijn of ze hier mee doorgaan of niet. Ik gebruik ze beiden niet en zal dat in de toekomst ook nooit gaan doen. Ik lig er dus niet wakker van als ze er mee doorgaan of mee stoppen.

  6. Beats zijn uit en AirPods zijn in bij de jeugd maar over een jaar kan dit anders zijn. Gewoon naast elkaar laten bestaan.

  7. Gewoon huidige koptelefoon (Solo wireless 3 bijv) van Beats iets veranderen en dan subtiel Apple logo aan binnenkant plaatsen en verkopen als extra koptelefoon naast de bestaande AirPods en Earpods.

  8. Het maakt mij niet uit welk merkje erop staat, als het maar goed werkt en betaalbaar is 🙂

  9. Hopelijk brengen ze iets uit wat de huidige beats x moet vervangen want ik heb er zo al 5 kapot gehad

  10. Ik heb een beats koptelefoon, beats oortjes voor het sporten en AirPods Pro voor video calls. Gebruik ze allemaal en zou niet zonder ze kunnen. De beats geven een veel beter geluid dan de AirPods, wat mij betreft moeten ze beats nog niet laten gaan tot ze dezelfde producten onder eigen naam maken

  11. Ik gebruik inmiddels drie jaar de BeatsX oortjes met groot plezier. Ze koppelen net zo makkelijk als AirPods dmv de W1 chip, ze waren Met €99,- goedkoper dan AirPods, met 8u een iets langere batterijduur en ze klinken mijn inziens beter dan AirPods. En verder voor mij heel belangrijk als watersporter: met de nekdraad vallen ze niet in het water. Als laatste sluiten ze geluid van buiten ook erg goed af, zeker vergeleken met AirPods. Kortom: ik denk dat Beats nog in voldoende behoeften voorziet.

  12. Stoppen met beats1 streaming music en meer gratis cloud opslag.

  13. Origineel geplaatst door dirk.1957
    Het maakt mij niet uit welk merkje erop staat, als het maar goed werkt en betaalbaar is 🙂

    Ik maakte uit dit artikel ook op dat ‘t enkel om de merknaam ging. In de poll gaat ‘t echter over het stoppen met de producten van Beats. De poll dekt dus niet de lading van dit artikel.
    Hoe dan ook: de Beats producten zijn al jarenlang ‘veel geld voor weinig degelijkheid’ dus van mij hadden ze hier al veel eerder mee mogen stoppen.

  14. Ook mij maakt de naam niet zóveel uit.

    Naarmate Beats verder geïntegreerd wordt in het Apple ecosysteem lijkt het verdwijnen van de naam me passender.

    Ik heb twee paar PowerBeats3 oortjes, min of meer gekoppeld aan mijn beide iPhones. Ik begon ermee om de aanwezigheid van die W1 chip en om de oorhaken.

  15. Ik denk dat Apple afspraken gemaakt heeft over de merknaam toen ze destijds Beats overnamen. Denk dat ze de merknaam een bepaalde tijd niet mogen opheffen.

    Het is immers nog steeds Beats by Dr. Dre. Vergeet niet dat zijn gezicht nog steeds erg belangrijk is. Bovendien is het een merk dat goed past om Apple een meer divers imago te geven. Dus nee, Beats zie ik niet binnen een paar jaar verdwijnen. Het merk en waar het voor staat (behalve een audio merk) is te veel waard.

    Ik vind Beats nog steeds een opvallende overname. Zonder Beats Music en de streaming dienst had Apple nooit interesse gehad in Beats. Inmiddels is Apple Music een succes hoewel ik zeker weet dat ze misschien gehoopt hadden een grotere deuk te slaan in het marktaandeel van Spotify. Al met al wel een succesvolle overname.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.