Reacties voor: Onderzoek: 46 procent van smartphone-kopers wil een iPhone

Dik 70 procent van de iPhone-gebruikers is tevreden met zijn of haar telefoon en dat is terug te lezen in de aankomende cijfers. Maar liefst 46 procent van de smartphone-kopers overweegt een iPhone.
Bart Breij -

Reacties: 17 reacties

  1. Geloof ik best.
    Ik hoor vaak genoeg dat mensen een htc(oid) nemen omdat de iPhone te duur is.

  2. @kevins

    Iphone is niet te duur voor mij maar ik vind Android fijner, Ik wil gewoon leuk liedjes kunnen sturen videotjes af en toe en dat gaat niet echt met Iphone.
    En op het moment vind ik de schermen ook nog te klein heb nu al een tijdje 4,3 inch ideaal gewoon, Maar ik merk wel dat veel black berry mensen richting Iphone gaan(Ja 1 keer black berry nooit meer dus ja :P)

    En ik vind het uiterlijk ook nog niet zo mooi maar ja goed dat verschilt per persoon is een mening, Kijk gaat die er nu zoals dit onderstaande plaatje uit zien ziet het er wel mooi uit 😀

    http://cdniphone.i-culture.nl/wp-content/uploads/2011/07/iphone-5-augustus.jpg

  3. Once you go iphone black, you never go back.

  4. En mijn volgende auto wil ik een Bugatti Veyron. Wat zegt dat over Bugatti?

  5. @Dennis:

    Zo kan het dus ook Android-fans! Gewoon een normale reactie met goede argumenten. Persoonlijk vind ik een groter scherm juist vervelender (ik hoop dan ook niet dat Apple de schermgrootte gaat aanpassen). Bovendien heeft de iPhone 4, inmiddels al weer ruim een jaar oud, een tot op heden onovertroffen resolutie.

    On topic: ik denk dat de lagere gebruikerstevredenheid bij Android ook te maken heeft met het feit dat het besturingssysteem op tientallen verschillende telefoons van verschillende merken wordt toegepast. Het lijkt mij dat de beleving ook te maken heeft met de kwaliteit van het toestel. En laat die bij Apple nou net tiptop in orde zijn. De Galaxy S2 komt enigszins in de buurt, alleen de lagere resolutie i.c.m. het grotere scherm staan mij erg tegen. Ook blijft het wat goedkoop aanvoelen met al dat plastic.

  6. Ik wil een HTC sensation maar ik heb er geen geld voor

  7. Lg optimus speed 3D

    Is 67 euro per maand 2 jaar en ook nog 200 bijbetalen dus Android is duurder dan iPhone

  8. Ik heb dus altijd een Iphone gehad, helaas gevallen en helemaal stuk 🙁 nu tijdelijk een Blackberry.. Drama! en mis de Iphone gewoon kei en keihard

  9. Iphone is te duur en mn 3gs valt continu uit de laatste tijd. Laten ze maar snel ios 5 droppen!

  10. Ik kan niet vergelijken. heb al jaren een iPhone en nu ook iPad 2. Inmiddels totaal ook honderden euro’s uitgegeven aan apps. Incl Cydia apps en miskopen. Van elke app weet ik exact wat het kan. Overstappen is dan al geen optie meer. Alles doet het zoals ik het wil. Met JB, dat dan weer wel. Ben wel benieuwd naar de luxe HTC met groter scherm en meer vrijheid maar heb dat eigenlijk al opgelost door de JB en IPad. 😉

  11. @Stiem: Stuur me even ‘n priveberichtje als je ‘m wilt laten repareren, heb m’n eigen bedrijfje in iPhone-reparaties.

    @iPhoneclub: sorry, mag bovenstaande eigenlijk wel? Excuses als het niet mag!

  12. @freewheeler:

    Ja dat is dus meer persoonlijk met scherm enzo, Het iedeale er aan is juist vind ik het internet bijv je kan veel meer zien met z’n scherm als je het eenmaal in je handen heb gehad een tijdje dan weet je het :P.

    Eerst voor mijn desire hd dacht ik ook is te groot maar echt valt reuze mee, De telefoon past met gemak in je broekzak nog en ligt echt niet lomp in je handen ofzo maar ik zou er maar aan wennen schermen gaan nog wat groter worden.

    Verder geen klachten over apple verder ook al heb ik een htc heb ook gewoon een ipod touch 4G voor me muziek, Ik vind Itunes gewoon een heerlijk muziek programma(Ook al start het nog 5 keer op als ik het afsluit :P)
    Heel simpel je muziek onder mekaar kan makkelijk dingen in de liedjes aanpassen, En verder de muziek speler van ipods vind ik gewoon het lekkerste werken heb andere geprobeerd word er gewoon gek van van creative enzo muziek speler van apple is lekker simpel maar goed werkend(gebruik daarom ook me telefoon niet als vaste mp3 speler).

  13. Na 2 jaar een Nokia N95 te hebben gehad, overgestapt op de iPhone 3GS. Dat was al een superverbetering. Maar na 2 jaar iPhone te hebben gehad en nu een Galaxy S2, gaat er nog een mooiere wereld open. Namelijk de wereld van Android.

    Ik kan mij voorstellen dat het gros van de mensen op marketing af gaat (kijk maar naar de stunt van Zeeman met hun exclusiefe merk “Frank”).

  14. mijn eerste telefoon was een nokia 3310 waar ik jaaren mee door het ldven ging. en dan kon ik de rreste gen iphone van een vriend kopen wat ik ook gedaan heb en tog een jaar me gedaan heb tot tenslotte het scherm totaal niet meer reageerde heb ik de iphone 3 gekocht de 3GS en nu heb ik momenteel een iphone4 voor men prive en een 3GS voor men werk en een ipod touch 4 voor op de fiets naar muziek te luisteren mijn oude 3g toestellen zijn in het bezit van mijn bijde ouders die tot op de dag van vandaag nog nooit zo een handige gsm in handen gehad te hebben

  15. Dus 54% is niet goed wijs..! Das wel heel veel..

  16. iOS mag dan het poplairste zijn maar ik verlang nog zeer regelmatig terug naar mijn BlackBerry. Ik heb een aantal jaar met de Storm en de Storm 2 gelopen en dat beviel prima. Ik wilde de iPhone gewoon eens geprobeerd hebben maar aardig wat dingen waren op de BB makkelijker dan met de iPhone. Ik heb nog geen ervaring met Android of Windows op de telefoon dus daar kan ik niet over mee praten maar de perfecte phone zou voor mij een kruising tussen de BB Storm en de iPhone zijn.

    Wat ik na deze periode met de iPhone4 voor telefoon ga nemen weet ik niet, misschien wel eens een Android proberen, kijken hoe dat bevalt.

  17. @Dennis:

    Ik heb een tijdje met de Galaxy S2 kunnen spelen, maar ik kon er niet aan wennen. Misschien heeft dat meer tijd nodig hoor. Ik vind het mooie aan het retina scherm dat je dus de pixels niet kunt zien. Dat heb ik bij geen enkele andere smartphone ervaren. Het leest/kijkt zo ontzettend natuurlijk. Dat zou ik nooit inruilen voor een iets groter scherm.

    Ik vind iTunes ook een chill programma. Sommige mensen willen liever bestanden ‘slepen’ of zoiets, maar ik vind dat synchroniseren echt ideaal. Werkt (bij mij althans) altijd vlekkeloos en je kunt de boel gewoon op je PC beheren. En als je overstapt op een nieuwe iPhone hoef je slechts even in te pluggen en al je dingen staan er binnen no time weer op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.