Wingstand: iPhone en Apple-toetsenbord worden één

Tekstverwerking en lange e-mails typen is nu een fluitje van een cent op de iPhone en iPod touch. De Wingstand verbindt het Apple bluetooth-toetsenbord met de iPhone en dient als standaard.

iPhone aan Apple toetsenbordDe binnenkort te verschijnen Wingstand is niet alleen een erg compacte houder voor de iPhone. Het bestaat uit twee houdertjes die niet alleen op zichzelf te gebruiken zijn, maar ook om de ronde achterkant van het Apple Bluetooth-toetsenbord te schuiven zijn. Vervolgens kan praktisch elke smartphone en tablet erin gezet worden. De Wingstand maakt van de iPad en zelfs de iPhone een soort mini-pc zonder muis.


De Wingstand is net zo eenvoudig als doordacht. Het hulpstuk bestaat uit twee kleine driehoekjes waar een iPhone, een iPod of een iPad 1 en 2 in kunnen staan. Je plaatst de driehoekjes op tafel en zet het apparaat erin. In de Bluetooth-sectie in de instellingen van de iPhone kunnen de apparaten verbinding maken met elkaar. Na gebruik klik je de houdertjes weer aan elkaar en neem je ze eenvoudig mee. De Kickstarter-video van de bedenkers laat het in beweging zien:

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Het is allang niet meer relevant dat de Wingstand een Kickstarter-project is waarbij de bedenkers 10.000 dollar aan investeringsgeld nodig hebben. Dat geld is allang binnen met nog 38 dagen te gaan. Er zijn niet veel projecten op de site die de buit zo snel binnen hebben. Toch kun je nog blijven investeren: voor 20 dollar (14 euro) exclusief verzendkosten, ontvang je een witte Wingstand. De zwarte gaat voor 30 dollar (21 euro) zonder verzendkosten de deur uit.

Directe link: Wingstand op Kickstarter

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.