Wingstand verbindt iPad en Apple-toetsenbord

De iPad is nu wel heel makkelijk aan te sluiten op een Apple bluetooth-toetsenbord. De vinding Wingstand is daarnaast ook gewoon een erg kleine en handige iPad-houder.

Wingstand verbindt iPad en toetsenbordGisteren kwam het nog naar buiten in een onderzoek: het toetsenbord is de grootste frustratie bij tablets. Een touchscreen-toetsenbord laat zich toch niet zo eenvoudig bedienen als een fysieke. De iPad had echter al de mogelijkheid om te verbinden met het Bluetooth-toetsenbord van Apple. Nu is er de ontbrekende schakel die de iPad aan het Apple-toetsenbord bevestigt. De Wingstand fungeert ook als iPad-standaard.


De Wingstand is net zo eenvoudig als doordacht. Het hulpstuk bestaat uit twee kleine driehoekjes waar een iPad 1 en 2, een iPhone, een iPod of allerlei andere tablets en smartphones in kunnen staan. Je plaatst de driehoekjes op tafel en zet het apparaat erin. Na gebruik klik je de houdertjes weer aan elkaar en neem je ze eenvoudig mee.

De Wingstand is daarmee een van de kleinst mogelijke houders voor de iPad, maar zijn functionaliteit gaat veel verder. Aan een van de kanten zit namelijk een kromming die precies de bolle achterkant van het Apple-toetsenbord omklemt. De houdertjes schuiven eenvoudig om het toetsenbord heen en ziedaar… de iPad en het toetsenbord zijn aan elkaar verbonden en de iPad is een soort mini-pc geworden waarbij alleen een muis nog ontbreekt. De Kickstarter-video van de bedenkers laat het in beweging zien:

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Het is allang niet meer relevant dat de Wingstand een Kickstarter-project is waarbij de bedenkers 10.000 dollar aan investeringsgeld nodig hebben. Dat geld is allang binnen met nog 38 dagen te gaan. Er zijn niet veel projecten op de site die de buit zo snel binnen hebben. Toch kun je nog blijven investeren: voor 20 dollar (14 euro) exclusief verzendkosten, ontvang je een witte Wingstand. De zwarte gaat voor 30 dollar (21 euro) zonder verzendkosten de deur uit.

Directe link: Wingstand op Kickstarter

Wingstand doosjes

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 juli 2011 om 16:38
Categorie
Accessoires

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.