Office for Mac 2011 kan binnenkort met iOS synchroniseren

Volgende week brengt Microsoft Service Pack 1 voor Office for Mac 2011 uit, waarmee het mogelijk wordt om agenda's, contacten, notities en taken rechtstreeks met je iPhone, iPod touch of iPad te synchroniseren.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Office for Mac 2011Microsoft brengt volgende week Service Pack 1 voor Office for Mac 2011 uit, zo bevestigde de softwaregigant gisteren tegenover The Loop. Normaliter is dat voor iPhoneclub niet zo interessant nieuws, maar naast de nodige verbeteringen in stabiliteit, beveiliging en performance brengt de update ook enkele nieuwe functies. Een daarvan is voor Outlook for Mac, de e-mailapplicatie van het officepakket. De update activeert ondersteuning om Outlook for Mac met apparaten te synchroniseren die Apple’s Sync Services ondersteunen. Dat is goed nieuws voor bezitters van iPhones, iPod touches en iPads, die deze technologie ondersteunen.

De nieuwe update maakt het mogelijk om agenda’s, contactpersonen, notities en taken te synchroniseren tussen Outlook op je Mac en je iPhone, iPod touch of iPad. Microsoft liet tegenover The Loop weten dat dit een van de meest gevraagde functies onder Office for Mac 2011-gebruikers is. Outlook for Mac werd in Office for Mac 2011 geïntroduceerd als vervanger voor het minder populaire Entourage.

The Loop merkt op dat er wel een beperking is. Vanaf 5 mei zal Apple’s nieuwe MobileMe-agenda niet langer middels Sync Services synchroniseren, maar via CalDAV, dat ook door Google en Yahoo! wordt gebruikt. Dit betekent dat Outlook-agenda’s niet meer met MobileMe gesynchroniseerd kunnen worden. Door de ondersteuning voor Sync Services in Outlook kun je nu wel rechtstreeks je belangrijke gegevens met je iOS-apparaat synchroniseren. Onderstaande tabel laat zien waarmee Outlook straks allemaal zal kunnen synchroniseren.

Outlook for Mac synchroniseren

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.