Vanaf nu FaceTime in de Amsterdam Twittertaxi van @taxiamsterdam

In de Amsterdamse Twitter-taxi kun je nu ook FaceTimen met andere mensen. Als je het acccount van de Twitter-taxi toevoegt kun je praten met de mensen in de taxi.

twittertaxiAl eerder schreven we over de Amsterdamse Twittertaxi van Dave Kuipers. In deze taxi kun je op de achterbank gebruik maken van een iPad, terwijl je ondertussen relaxed naar je bestemming wordt gebracht. Dave heeft nu weer iets nieuws bedacht: gasten die in de limousine meerijden kunnen een FaceTime-gesprek voeren met anderen. Als je met mensen in de taxi wilt praten, voeg je het account FaceTimeTaxi@gmail.com toe aan je contacten. Als je het leuk vindt kun je met één van de gasten live kletsen. De gasten in de taxi hebben natuurlijk niet altijd behoefte om met wildvreemden te praten, maar we verwachten nu al ChatRoulette-achtige taferelen.

FaceTime is sinds kort ook op de iPad beschikbaar, als je beschikt over een iPad 2. Dave heeft meteen een iPad 2 aangeschaft, die mensen in de taxi gratis mogen gebruiken. In zijn verlengde Mercedes S-klasse vind je onder andere: zwartlederen bekleding, een gratis Wi-Fi-hotspot, iPhone-oplader, een Apple-toetsenbord om makkelijk teksten in te voeren op de iPad, tijdschriften, flesjes frisdrank, verfrissingsdoekjes en candybars. Binnenkort kun je live in Google Maps zien waar de auto is en vanaf de iPad kun je bepalen welke muziek er in de auto wordt gedraaid.

Dit is dan ook geen gewone taxi: je kunt Dave als privéchauffeur bestellen door een DM via Twitter te sturen naar @taxiamsterdam.

twittertaxi

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2011, 14:46
Categorie Achtergrond
Onderwerpen facetime, taxi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.