Nu al iPhone 4S-tekorten in online Apple Store

Klanten die vandaag een iPhone 4S proberen te pre-orderen, worden nu al met vertraagde levertijden geconfronteerd. De telefoon is pas sinds vanmorgen vooruit te bestellen.

iPhone 4S stores

De iPhone 4S is sinds vandaag te pre-orderen in de Verenigde Staten en verschillende Europese landen, waaronder Frankrijk en Duitsland. Klanten die de iPhone via de online Apple Store proberen te bestellen worden in veel landen nu al geconfronteerd met wachttijden tot twee weken. Dit zou er op wijzen dat het binnenkort beschikbare aanbod in deze landen al zo goed als vergeven is.

Klanten die een iPhone 4S in bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland, Canada of Australië bestellen kijken tegen wachttijden tussen de 1 en 2 weken aan. Zelfs de duurste 64 GB iPhone 4S is pas later weer leverbaar. Alleen in de Verenigde Staten verzekert Apple nog een levering op 14 oktober, de datum waarop de iPhone daar lanceert.

Het is niet helemaal duidelijk waar de vertraagde levertijden precies op duiden: nergens op de site van Apple wordt uitgelegd of de telefoon pas 1 tot 2 weken na 14 oktober verzonden zal worden, of dat er geredeneerd wordt met vandaag op het oog. Is dat laatste waar, dan zou er slechts sprake van een week vertraging zijn.

De iPhone 4S wordt pas op 28 oktober hier in Nederland gelanceerd. Wat voor effect deze wereldwijde leveringsvertragingen precies hebben op ons moet nog blijken. Er zijn nog geen waarschuwingen vanuit Apple of zijn resellers naar buiten gekomen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2011, 15:55
Categorie iDevices
Onderwerpen apple store, iPhone 4s, verkopen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.