Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Letterpad wordt een van de eerste Apple Watch-games

Letterpad is een van de eerste Apple Watch-games die we al kunnen bewonderen. De woordgame is gemaakt door de makers van Tiny Tower.

Games spelen op de Apple Watch? Dat is misschien niet zo voor de hand liggend. Maar toch zijn er al gamestudio’s bezig gegaan met de ontwikkeltools voor de Apple Watch, om te kijken of ze leuke games kunnen bedenken. Sinds de betaversie van iOS 8.2 kunnen ze ermee aan de slag en een van de eerste partijen die nu iets laat zien is NimbleBit, maker van de games Tiny Tower en Golfinity. Het resultaat is Letterpad.


letterpad apple watch

Letterpad is speelbaar op de Apple Watch. Het wordt een simpel woordspelletje, dat je ook op iOS kunt gaan spelen. Doel van de game is om woorden te maken rondom een bepaald onderwerp. Dit doe je met een raster van negen letters. Het lijkt goed speelbaar op je pols, maar dat geldt niet voor veel andere games. Ontwikkelaars zullen goed na moeten denken hoe ze de ervaring zo goed mogelijk kunnen maken, zonder dat je zit te priegelen op een veel te klein schermpje. Een ander probleem is de verwachte korte batterijduur van de Apple Watch, waardoor dagelijks opladen nodig is. Veel apps die op de Apple Watch verschijnen zullen sterk afhankelijk zijn van hun verbinding met de iPhone.

Morgen zie je op iCulture nog een andere interessante app, die voor de Apple Watch is aangepast. Stay tuned!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.