Twitter iOS icon

Twitter vat gemiste tweets samen in iOS-app

Een tijdje Twitter niet gebruikt? De app gaat voortaan een overzicht laten zien van populaire tweets tijdens je afwezigheid.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Twitter while you were awayTwitter voor iOS gaat voortaan samenvatten welke tweets je hebt gemist sinds je de app voor het laatst opstartte. In het overzicht komen alleen de populairste tweets te staan die tijdens je afwezigheid voorbijkwamen. Hierdoor hoef je niet meer je volledige tijdlijn door te lezen om te weten wat er in de afgelopen tijd is gebeurd. De functie werd eerder al beperkt uitgerold, maar is nu voor iedereen beschikbaar.

De samenvatting met gemiste, populaire tweets is volgens Twitter vooral bedoeld voor mensen die de app weinig gebruiken. Zit je ieder wakend moment de Twitter-app te checken, dan zal je minder vaak deze overzichten zien. Ben je eenmaal bijgelezen, dan kun je tweets weer chronologisch bekijken. Volgens Twitter-topman Kevin Weil wil Twitter niet op basis van populariteit je gehele tijdlijn bepalen, zoals Facebook deels doet.

Het overzicht met gemiste tweets is volgens Twitter nu officieel in de iOS-app beschikbaar. Een update is niet vereist: de functie is eerder al toegevoegd en op afstand geactiveerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2015, 11:37
Categorie Apps
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.