Nike Air Force 1 iPhone-hoes

Nike’s nieuwe iPhone-hoesjes lijken op schoenzolen

Stop je iPhone 7 in een Nike-hoesje, die eruit ziet als een schoenzool van de Nike Roshe of Air Force 1 sneakers.

Ben je fan van de Nike Roshe sneakers of de Air Force 1, dan kun je nu ook je iPhone voorzien van dezelfde ‘zolen’. Nike heeft namelijk nieuwe hoesjes voor de iPhone 7 aangekondigd in hetzelfde design. De Roshe-hoes is verkrijgbaar in felrood of zeegroen, terwijl je de Air Force 1-hoes in klassiek blauw kunt aanschaffen.

Nike Air Force 1 iPhone-hoes

Nike-schoenzoolhoesjes voor de iPhone 7

Nike treedt daarmee letterlijk in de voetsporen van Vans, die ook al eens hoesjes van schoenzolen maakte. De Nike-hoesjes zijn alleen verkrijgbaar voor de iPhone 7 en niet voor andere modellen. Ze gaan 35 dollar kosten. Deze nieuwe cases zijn hard en ‘rugged’. Het is overigens niet de eerste keer dat Nike hoesjes maakt voor de iPhone, maar voorheen waren die hoesjes vrij standaard: er stond alleen het bekende swoosh-logo op.

Nike Roshe iPhone-case

Apple’s CEO Tim Cook is al jaren bestuurslid bij Nike en ook op andere vlakken werken de bedrijven al een tijdje samen. Zo is er een gezamenlijke Nike+ Apple Watch Series 2 en verscheen er onlangs nog een speciale uitvoering van de Apple Watch NikeLab, speciaal bedoeld voor hardlopers en andere sporters. Qua functies is dit model precies gelijk aan alle andere Series 2-modellen, maar er zit een grijs bandje op.

De nieuwe hoesjes zijn alleen verkrijgbaar via Nike.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2017, 10:32
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, nike

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.