Lifestylemerk Vans brengt nieuwe iPhone-cases uit

Vans en Belkin gaan samen iPhone-hoesjes maken. De hoesjes kosten 30 euro per stuk en zijn online te koop, voorzien van het bekende wafelpatroon.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Vans-and-Belkin-hoesjesVans bracht al eens beschermhoezen voor de iPhone uit, die enorm populair bleken. Veel mensen reageerden dat ze dolgraag zo’n collectors item wilden kopen, waarna Vans ze in productie nam en een tijdlang verkocht. Inmiddels zijn er plannen voor een nieuwe hoesjescollectie van Vans, maar deze keer pakt het kledingmerk het iets grootser aan. Geen beperkte oplage, maar hoesjes in meerdere uitvoeringen die zullen worden gemaakt door accessoirefabrikant Belkin.


Natuurlijk zit er ook een beschermhoesje in de collectie met het beroemde ruitpatroon die je van de schoenzolen kent. Vans en Belkin zijn beide succesvolle Californische bedrijven, maar uit een heel verschillende periode: Vans ontstond in 1966 ver voordat de skaterscultuur opkwam en Belkin werd in 1983 opgericht, ook vrij vroeg voordat de personal computer doorbrak. De nieuwe hoesjes zijn geschikt voor de iPhone 5 en iPod touch en zijn vanaf later deze maand te koop bij de Vans-winkels en Belkin.com. Ze kosten €30/$30.

belkin-vans

Vans-x-Belkin-iPhone-5-iPod-Case-03-630x420

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.