iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 12 mei 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 12 mei 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag is er goed nieuws voor mensen met een Apple TV en Amazon Prime Video, want de bijbehorende app zou op de WWDC aangekondigd gaan worden. Ook start Amazon dan weer met de verkoop van Apple TV’s. Apple kwam vandaag ook met een nieuwe webpagina en een serie video’s waarin alles verteld wordt over fotografie met je iPhone 7. Ondertussen is de Nederlandse slaapexpert Roy Raymann bij Apple vertrokken en zijn er positieve resultaten uit een onderzoek over de Apple Watch. De hartslagsensor detecteert hartritmestoornissen met 97 procent nauwkeurigheid, maar er is nog altijd verbetering mogelijk. En over Apple Watch gesproken: wij hebben onze wensen voor watchOS 4 op een rij gezet. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag van vrijdag 12 mei 2017!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Serist tv-series app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - TV-serie app Serist heeft nu een nieuwe manier van bladeren, acteur details, complicaties en meer.
  • Mafia III (€44,99 + IAP, Mac, macOS 10.12.4+) - Maffia III, de populaire maffia-game, is nu ook beschikbaar op de Mac.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ook Shazam Encore heeft nu het nieuwe uiterlijk.
  • Waze-navigatie en live verkeer (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De zoekbalk in Waze vind je nu gewoon op de kaart.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.