iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Nieuwe screenshots: audio- en videopodcasts downloaden in iPhone firmware 2.2 nu geactiveerd

Op internet zijn nieuwe screenshots verschenen van iPhone firmware 2.2, deze keer met

iPhone firmware 2.2Flo’s Weblog heeft nieuwe screenshots van firmware 2.2 gepubliceerd waaruit blijkt dat de App Store twee nieuwe functies krijgt: over-the-air downloaden van zowel audio- als video-podcasts. We wisten al dat er aan het downloaden van podcasts werd gewerkt, maar in eerdere functies waren ze nog niet volledig beschikbaar. In de App Store is een nieuwe knop Podcasts onderin het scherm zichtbaar.

In iPhone firmware 2.2 beta 2 is echter nog geen spoor te vinden van de push-notificatiefunctie die we eigenlijk in november hadden verwacht. Apple kan het nog steeds toevoegen aan een volgende betaversie van firmware 2.2, maar ontwikkelaars zullen dan nog weinig tijd hebben om hun applicaties hiervoor aan te passen.

Eerdere screenshots van de podcast-downloadfunctie gaven wel een indruk hoe het downloaden zou werken, maar de link voor het downloaden van nieuwe episodes was nog niet geactiveerd.

Meer info: Flo’s Weblog via Macrumors

Andere features die we in iPhone firmware 2.2 kunnen verwachten: het beoordelen van applicaties die je wilt verwijderen, autocorrectie uitschakelen, Google Streetview, uitgebreidere routebeschrijving met o.a. openbaar vervoer en het delen van je huidige locatie.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2008, 11:59
Categorie iOS
Onderwerpen app store, audio, downloaden, Podcast, populaire apps, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.