Philips Hue Bridge 2.0

Nieuwe Philips Hue Bridge met korting in de Apple Store

De nieuwe Philips Hue Bridge met HomeKit- en Siri-functies is nu met korting in de Apple Store verkrijgbaar. Ook voor nieuwe gebruikers, omdat je niet het serienummer van je oude Bridge hoeft in te voeren.

Het komt zelden voor dat Apple nieuwe producten in de aanbieding heeft, maar deze keer hebben we er toch eentje kunnen vinden. De nieuwe Philips Hue Bridge met HomeKit-functie is afgeprijsd van 60 naar 40 euro.

Philips Hue Bridge 2.0

Hue Bridge met korting

Normaal geldt die korting alleen voor bestaande Hue-gebruikers en moet je via de shop van Philips zelf je korting regelen. Je moet daarbij het serienummer van de oude Bridge invoeren. Maar het kan ook makkelijker: bij de Apple Store krijg je de korting meteen, zonder verdere vragen.

De nieuwe Hue Bridge is nodig om de Philips Hue-lampen met Apple’s HomeKit te kunnen gebruiken. Het betekent ook dat je je lampen voortaan met Siri kunt bedienen. Daarom is het ook een aanrader voor mensen die nu pas plannen hebben om met Hue bezig te gaan, al moet je nog wel een paar losse lampen erbij kopen. Bij de Apple Store hoef je niet het serienummer van je vorige Hue Bridge-in te voeren maar wordt de korting direct toegepast. Let bij het afrekenen wel even op, of de korting nog steeds geldt, want we weten niet hoe tijdelijk de actie is. Leuk voor kleurrijke feestdagen!

Binnenkort op iCulture: een review van deze nieuwe Philips Hue-systeem.

Kopen: Philips Hue Bridge 2 van €59,95 voor €39,95

Philips Hue met Siri-functies.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2015, 10:10
Categorie Accessoires
Onderwerp philips hue

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.