Nieuwe Philips Hue Bridge met korting in de Apple Store

De nieuwe Philips Hue Bridge met HomeKit- en Siri-functies is nu met korting in de Apple Store verkrijgbaar. Ook voor nieuwe gebruikers, omdat je niet het serienummer van je oude Bridge hoeft in te voeren.

Het komt zelden voor dat Apple nieuwe producten in de aanbieding heeft, maar deze keer hebben we er toch eentje kunnen vinden. De nieuwe Philips Hue Bridge met HomeKit-functie is afgeprijsd van 60 naar 40 euro.


Philips Hue Bridge 2.0

Hue Bridge met korting

Normaal geldt die korting alleen voor bestaande Hue-gebruikers en moet je via de shop van Philips zelf je korting regelen. Je moet daarbij het serienummer van de oude Bridge invoeren. Maar het kan ook makkelijker: bij de Apple Store krijg je de korting meteen, zonder verdere vragen.

Bekijk ook

Philips Hue upgrade-programma gestart op 9 november

Gebruikers van Philips Hue kunnen vanaf 9 november een Hue Bridge 2.0 met korting aanschaffen. Met de nieuwe Hue Bridge krijg je HomeKit- en Siri-functies.

De nieuwe Hue Bridge is nodig om de Philips Hue-lampen met Apple’s HomeKit te kunnen gebruiken. Het betekent ook dat je je lampen voortaan met Siri kunt bedienen. Daarom is het ook een aanrader voor mensen die nu pas plannen hebben om met Hue bezig te gaan, al moet je nog wel een paar losse lampen erbij kopen. Bij de Apple Store hoef je niet het serienummer van je vorige Hue Bridge-in te voeren maar wordt de korting direct toegepast. Let bij het afrekenen wel even op, of de korting nog steeds geldt, want we weten niet hoe tijdelijk de actie is. Leuk voor kleurrijke feestdagen!

Binnenkort op iCulture: een review van deze nieuwe Philips Hue-systeem.

Kopen: Philips Hue Bridge 2 van €59,95 voor €39,95

Philips Hue met Siri-functies.

Bekijk ook

Alles over Philips Hue-lampen en -accessoires

Philips Hue is slimme verlichting voor in huis die je met je iPhone of iPad kan bedienen. Wat kun je allemaal met Philips Hue, welke lampen zijn er en waar werkt het mee samen? In deze gids lees je alles wat je wil weten over Philips Hue.

Reacties: 30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.