Mac Studio voorbeeld

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple kondigt meerdere nieuwe Macs aan tijdens WWDC, waaronder M2 Ultra-versie’

Nieuwe Mac Studio in aantocht?
De WWDC lijkt dit jaar gevuld te zijn met nieuwe hardware-aankondigingen. Een betrouwbare bron verwacht dat Apple meerdere nieuwe Macs gaat aankondigen, maar welke zijn het? Er zijn aanwijzingen dat het gaat om modellen met M2 Max- en M2 Ultra-chip.

Reacties: 9 reacties

  1. Wat mij betreft zou een 27inch iMac de meest logische kanshebber moeten zijn.

  2. Origineel geplaatst door dries
    Wat mij betreft zou een 27inch iMac de meest logische kanshebber moeten zijn.

    Helemaal mee eens!

  3. Kijk uit naar de keynote. Gelikte presentatie die maar weer eens bevestigd welk oog voor detail Apple heeft. I ❤️ it!

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt met info over nieuwe M2 Ultra-chip en mogelijke nieuwe Mac Studio.

  5. Ik hoop op een 32inch iMac Pro. Dan wil ik mijn Mac Pro 2019 er wel voor wegdoen. En anders blijft het net zo lang hier staan totdat ie niet meer kan.

  6. Mijn 27″ iMac uit 2014 voldoet op zich nog steeds voor de taken waarvoor ik hem gebruik, maar ik zou het niet vervelend vinden hem eindelijk eens te vervangen…😏

  7. Vooraf altijd enthousiasme totdat de specs met behorende prijzen worden gepresenteerd en mijn verstand zegt: ik ga nog wel een jaartje door met mijn huidige macbook pro. De prijs – kwaliteit verhouding is de laatste jaren scheef gaan lopen.

  8. Origineel geplaatst door Rv
    De prijs – kwaliteit verhouding is de laatste jaren scheef gaan lopen.

    Dat hoor ik veel mensen zeggen… maar in feite is een iMac helemaal niet zo duur. Hij is duur in aanschaf, maar je kunt er vaak een jaar of 7-10 jaar mee vooruit als je een beetje je best doet.
    In 10 jaar heb je normaal gesproken al 2-3 Windows computers versleten, en dan ben je doorgaans toch echt duurder uit.
    Plus het feit dat hardware/software bij Apple veel beter op elkaar is afgestemd, en de ondersteuning qua updates is ook veel beter.

    Dus duur? In aanschaf wellicht… maar de rest valt best mee!😎

  9. @Genesis: de kwalitiet van macbooks staat niet ter discussie want mijn macbook pro uit 2015 doet het nog prima. De macbook gaat lang mee mits je de macbook vooraf toekomstbestendig maakt. Dat betekent dat het centraal geheugen, CPU/GPU en opslag altijd vooraf moet worden geüpgraded want Apple zorgt ervoor dat het instapmodel op alle vlakken te weinig heeft om 8 tot 10 jaar te kunnen gebruiken. Het upgraden kost gewoon honderder euro’ extra.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.