iCloud op Windows pc

Apple brengt nieuwe iCloud voor Windows beta uit (410A44)

Apple heeft een nieuwe iCloud for Windows-versie uitgebracht voor betatesters. Daarmee krijg je vanuit Windows toegang tot iCloud Drive.

iCloud op Windows pcApple heeft een nieuwe betaversie van iCloud voor Windows uitgebracht. Met iCloud voor Windows kunnen pc-gebruikers toegang krijgen tot de bestanden op hun iCloud Drive. Zo kun je bijvoorbeeld kijken welke foto’s er in de iCloud Fotostream zitten en welke foto’s je deelt via iCloud Fotodeling.

iCloud voor Windows was al sinds september 2014 beschikbaar. De vandaag verschenen versie met buildnummer 410A44 is te downloaden door deelnemers aan het Apple Beta Software Program. Dit is een dienst van Apple, waar iedereen zich voor kan aanmelden om vroegtijdig toegang te krijgen tot nieuwe betasoftware. Er is niet bekendgemaakt wat er nieuw is in deze nieuwe versie van iCloud voor Windows, maar we vermoeden dat in ieder geval de stabiliteit is verbeterd.

iCloud Windows beta AppleSeed

Wil je de normale versie van iCloud voor Windows gebruiken, dan vind je de downloadlink hier. Yosemite-gebruikers kunnen ook vanaf de desktop toegang krijgen tot hun iCloud-bestanden.

Als je iCloud voor Windows hebt geïnstalleerd, dan blader je naar Favorieten op de desktop. Daar vind je een nieuwe map, waar je alle iCloud-bestanden terugvindt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2015, 16:32
Categorie Diensten
Onderwerpen icloud, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.