Netflix countdown videos 2017

Met Netflix kunnen ook de allerkleinsten aftellen naar 2017

Met Netflix kunnen kinderen aftellen naar 2017 op elk gewenst moment. Dankzij countdown-video's met bekende tv-helden als Skylanders, Puffin Rock en Luna Petunia wordt het feest in de huiskamer!

Als ouder zit je misschien nu al met je handen in het haar. Oudejaarsavond komt eraan! Hoe krijg je op zo’n avond de kinderen op tijd naar bed, zodat je zelf nog even kunt doorfeesten? Netflix helpt ouders daarom met een reeks aftelvideo’s die je rond bedtijd kunt afspelen. Ergens op de aardbol wordt ook tijdens de avonduren al het nieuwe jaar ingeluid, dus waarom zou je niet doen alsof je in Saoedi-Arabië of Australië zit en alvast beginnen met tellen?


Netflix countdown videos 2017

Netflix countdown-video’s

Netflix heeft een reeks filmpjes online gezet die elk maar een stuk of 3 tot 4 minuten duren en die je op elk gewenst moment kunt afspelen. Allemaal staan ze in het teken van aftellen naar het nieuwe jaar met bekende figuren die de kinderen kennen van Netflix Kids. Kies uit Trollenjagers, Fuller House, Word Party, Puffin Rock, Luna Petunia, Beat Bugs, Lang leve koning Julien, Skylanders Academy, Project Mc2 of Chasing Cameron. Bij de meeste filmpjes zit de stemming er goed in en bouwen de dieren een heuse party.

Voorgaande jaren bleken de countdown-video’s van Netflix erg succesvol. De meeste ouders speelden de filmpjes rond acht uur ‘s avonds af. Zoek in Netflix op het trefwoord ‘countdown’ en de tien filmpjes verschijnen vanzelf in beeld. Ze zijn ook te herkennen aan de slogan ‘Aftellen voor het nieuwe jaar’ onder de titel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2016, 13:18
Categorie Diensten
Onderwerpen netflix, nieuwjaar, oudjaar
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.