Apple Store met klanten

Reacties voor: Meeste Nederlanders doen meer dan 3 jaar met hun smartphone

Uit cijfers van GfK en Telecompaper blijkt dat Nederlanders steeds langer met hun telefoon doen. Sinds 2020 is de gebruiksduur gestegen en daarbij maakt het niet uit of je een iPhone, Samsung of ander merk hebt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Op zich geen slechte gewoonte, de toestellen gaat doorgaans veel langer mee, en door het uiterlijk nauwelijks te weinigen heb je ook niet het idee dat je met een gedateerd toestel rondloopt.

    Ik heb een iPhone 12 Pro Max met 512 GB, als ik die wil vervangen naar een gelijkwaardig model (iPhone 15 Pro Max met 512 GB) boek ik weinig vooruitgang. Als ik uitreken wat ik voor m’n huidige iPhone krijg en wat ik moet bijbetalen, voor een iPhone 15 Pro Max dan hou ik m’n huidige toestel nog mooi een tijdje. Vrijwel alles wat op een iPhone 15 Pro Max zit (op een aantal opties na) is er nauwelijks verschil. Het zit hem meer in de verfijning, dan grandioze upgrades.

    Reageer op Lemco Luehof

  2. Ik behoor tot de groep die (bijna) elk jaar een nieuwe koopt. Gewoon omdat ik het leuk vind. De 1 jaar oude iPhones zijn ook altijd goed te verkopen.

    Alleen de 3Gs overgeslagen omdat ik toen vast zat aan een 2-jarig contract (T-Mobile bood geen 1 jarige iPhone contracten aan destijds).

    Reageer op Rutger

  3. Ik kocht voorheen om de 2 jaar een nieuwe toestel. Niet zozeer om het nieuwste model te hebben maar vanwege de degradatie van de batterij. Nu doe ik voor de 1e keer 4 jaar met een toestel (iPhone 12). Merk wel dat deze trager wordt maar dat kan ook aan de conditie van de batterij liggen. Verder nog steeds een fijn toestel.

    Reageer op Arjen

  4. Ik doe ook tegenwoordig langer met een toestel. In de tijd van voor de smartphone was er meer vooruitgang, toen ging ik wel wat vaker naar een nieuwe toestel toe. Tegenwoordig gebeurt er zo weinig en wat er gebeurd heeft vaak op de camera betrekking en die gebruik ik niet op die manier. Gezien er ook nog s weinig kleine telefoons uit komen ben ik eerst op de eerste se blijven hangen en nu op de mini 13, deze bevalt heel goed en ga ik vermoedelijk door gebruiken tot een poosje in de tijd dat hij geen grote iOS updates meer krijgt.

    Reageer op Leo

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.