MySiri: bedenk je eigen commando’s voor Siri (jailbreak)

Sinds de iPhone 4S is gejailbreakt, is er opeens flink wat meer mogelijk met de virtuele assistent Siri. Eerder somden we daarom nog de vijf interessantste jailbreaktweaks voor Siri op. De nieuwe tweak MySiri bouwt hier nog verder op voort: door je jouw eigen commando’s te laten koppelen aan de virtuele assistent, kun je zelf […]
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MySiriSinds de iPhone 4S is gejailbreakt, is er opeens flink wat meer mogelijk met de virtuele assistent Siri. Eerder somden we daarom nog de vijf interessantste jailbreaktweaks voor Siri op. De nieuwe tweak MySiri bouwt hier nog verder op voort: door je jouw eigen commando’s te laten koppelen aan de virtuele assistent, kun je zelf bepalen hoe je Siri precies wil gebruiken.

MySiri laat gebruikers Siri koppelen aan verschillende commando’s, zoals het openen van een app of het starten van een bepaalde handeling. Door hier vervolgens je zelfbedachte stemcommando aan te koppelen kun je Siri besturen zoals jij dat wil. Er is een breed scala aan mogelijkheden waarvoor je MySiri kunt gebruiken: zo kun je met de tweak Siri verzoeken je iPhone opnieuw op te starten, een screenshot te nemen en Spotlight te openen. Hiervoor maakt MySiri onder andere gebruik van de jailbreaktweak Activator.

Je zult nog even moeten wachten totdat je met MySiri aan de slag kunt: de ontwikkelaar zegt de tweak binnenkort in de BigBoss repository aan te bieden voor 99 dollarcent. De website iDownloadBlog kreeg de tweak alvast te zien en demonstreerde het in onderstaande video.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:33
Categorieën iOS, Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.