Reacties voor: Minecraft: Story Mode, nieuwe game gebaseerd op Minecraft

Minecraft: Story Mode is een nieuwe game op basis van Minecraft, waarbij je met vrienden op avontuur gaat om Gabriel the Warrior te ontmoeten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Game al gekocht op de iPad ,voor mijn kinderen, het is echt een schitterend spel vind ik, wel een van de betere spellen ik de app store.

    Stiekem speel ik het ook op m’n iPhone 😉

  2. Origineel geplaatst door Hans
    Game al gekocht op de iPad ,voor mijn kinderen, het is echt een schitterend spel vind ik, wel een van de betere spellen ik de app store.

    Stiekem speel ik het ook op m’n iPhone 😉

    Op je pc is het helemaal top! Feed The Beast uitbreidingspakketten erbij (gratis) en je kan dan nog veeeeeeeeel meer. Niet echt voor jonge kinderen omdat veel het ingewikkelder is, dus meer voor volwassenen.

  3. @Relph84: hebben we het over mc of mc storymode?

  4. En, het is heel handig voor ontwerpen en bouwtekeningen, een soort Google sketchup

  5. @Relph84: Jij hebt het over de normale PC game, dit is echt iets anders hoor. Dit is een spin-off point&click game met een verhaallijn, zoals The Walking Dead.

  6. @Mans: idd daar lijkt het op
    Wel een beetje kort trouwens want ik heb de eerste episode al uitgespeeld :/

  7. Ik heb PopularMMOs dit zien spelen. Geweldige game!

  8. De game crasht op mn ipad

  9. Ik zie in de app store en hier op iCulture staan dat je de overige episodes aan kan schaffen met 25% korting, maar nergens zie ik de prijs staan… dit is volgens mij best belangrijk, want het spel zelf kost 4,99, en als ik daarna nog 4 keer dit bedrag uit moet geven gaat mij dat iets te ver.

    Iemand die aan kan geven hoeveel de overige episodes kosten? 25% korting klinkt leuk, maar 75% van te veel is nog steeds te veel.

  10. Niks aan.
    Geldverspilling.

  11. hoe duur is het voor de pc? en waar kan ik dat dan kopen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.